• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları kilo kaybı kilo alamama iştahsızlık

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

inaysa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2008
3.770
2
116
46
Kocaeli
merhaba sevgili anneler benim oğlum yedi aylık oldu ama son bir kaç aydır çok iştahsız 4 ayda emmeyi bıraktı 6.ayakadar geceleri kendi emdi gündüz sütümü sağıpta verdim daha sonra tamamen bıaktı zaten artık sütümde kalmadı ek gıdarada başladık ama oğlum okadar iştahsızki zorla yediriyorum geçen ay hiç kilo almadı 15 gün izleyelim dedei dr bu 15 günde zorlada olsa yedirdim ama bırakı kilo almayı kilo vermiş yine çok hareketli bir bebek şimdi emeklemeyede başladı hiç durmuor korkuyorum iyice zayıfayacak diye dr 1ay daha izleyelim dedi ama ben anlamadım neden izliyor zaten izledik 15 gün yemiyor işte aranızda böyle bir sorun yaşayan varmı yada bana kilo alması için neler önerebilirsiniz iştah açıcı vitaminler varmı acaba onlardanmı alsam yan etkileri varmı onların ay ne yapıcağımı şaşırdım lütfen iştah aıcı vitamin kullanan varsa bir ilgi verebilirimi yemeyen çocuk nkadar zormuş Allah hepsine sağlık sıhhat ersin

benim kızımda iştahsız yani yiyor ama zorla bikça kaşık bize doktor ikitane vitamin ilacı verdi
iştahınıda açar dedi henüz belirgin bişey yok bence sen başka doktora götür canım iz izle çocuk büyicek emeklemeyede başladı diyorsun iyice yazıyfalamasın

ya yyemeyem bbek zor olur canım eminimki yapıyosundur ama oyunlar oytnayarak yedimeye çalşısan sevdiği şelere bakarak bazı çoçuklar mesala tv izlerken yer benim çok var öel tandığım benimkide öel yiyo tamam tv de iyi bişey değil ama eminmki yememesinden iyidir.sonuçta zayıfaldığı anda bağışıklıkları çöküyo ve hastalıklara davetiye çıkaerıyolar.benmkide çok kilolu bi bebek değil aslında ama oyunla moyunla yediriyom napım.allah yardımcın olsun canım umarım dişten falandır geçer yakında

benim kızımda iştahsız yani yiyor ama zorla bikça kaşık bize doktor ikitane vitamin ilacı verdi
iştahınıda açar dedi henüz belirgin bişey yok bence sen başka doktora götür canım iz izle çocuk büyicek emeklemeyede başladı diyorsun iyice yazıyfalamasın

bakalım yeni bir dr arıyorum tekrardan o ne idyecek

ya yyemeyem bbek zor olur canım eminimki yapıyosundur ama oyunlar oytnayarak yedimeye çalşısan sevdiği şelere bakarak bazı çoçuklar mesala tv izlerken yer benim çok var öel tandığım benimkide öel yiyo tamam tv de iyi bişey değil ama eminmki yememesinden iyidir.sonuçta zayıfaldığı anda bağışıklıkları çöküyo ve hastalıklara davetiye çıkaerıyolar.benmkide çok kilolu bi bebek değil aslında ama oyunla moyunla yediriyom napım.allah yardımcın olsun canım umarım dişten falandır geçer yakında

ah be anım yeidirken leimizde oyuncaklarlamı denemedik karşısında babamız maymuna döndü halay bile çektik tv açtık reklamlar karşısında uğraştık mama sandalyesinin tyerini değiştirdik yok yok yok yemiyor zorla emzikle kandırıp ağzına ne kadar sokabilirsek ondada üç beş kaşıktan sonra kanmıyor napıcam bilmiyorum eşiminde benimde dengemiz bozuldu valla küçücük bebek kızamssında anlamıyor çünkü aç bıraktık yok gene lamıyor beslenme saatleri nereyse 4 5 saatte bir düşünsene koca insan acıkıyor bu kadar saatte ama yok yemiyor diş desen çıkmadı henüz ama görünrdede yok zaten

canım ALLAH yardımcı olsun işin zor iaşllah üstesinden gelirsiniz.peki aç kalıp yememesi garip.acaba allta yatan başka bi nedeen olmasın bi tahlil falan yaptırdınmı acaba.kaç kilo şuan oğlun

bende kızımda aynı şeyi yaşıyorum ek gıdayı zaten tam almıyor mama ile götürüyoruz işi..
sipraktin verebilirsin çocuğuna.ben internette kadir tuğcudan okumuştum bunu.
birde nurse harveys de iştah açıyor hemde gazını çıkarıyor rahat

var canım.7 aylık bebeğim de çok iştahsızdı ve hiç yemiyordu çok da cılızdı.dr.u supra -vit diye bir iştah ve vitamin şurubu verdi.maşallah şimdi iştahı düzeldi.dr.una danış bu ilacı bence.

canım benim bebeğimde seninkinden beterdi 2 ay zor emdi 4.ayda da biberon mamasını bıraktı ek gıdayıda öylesine yedi yani ben kaç tane dr.gittim ne tür iştah açıcı ve çiko ytmezliği başka vitaminlerde kulllnadım fayda etmdi hala öylesi,ne kaç aylardır kilo almıyor hatta hep zayıfladı çok kötü oldu ama yapacak hiç bir şey kalmadı burada yazan arkadaşların ilaçlarındanda kullandım hiç fayda etmedi umarım senin bebişinin ki geç,cidir yoksa ben gibi kafayı yersin.....

karamsar canım bizde çinko başlattı dr ama pek faydası var gibi gelmedi bana kontrole gittiğimizde söledim iki üç ayda anca etkisi olur gibi bişiler söledi bir arkadaş sölemişti fantomalt diye mama varmış onu sordum bişi dmedi acaba alıp versemmi sen denedinmi

karamsar canım bizde çinko başlattı dr ama pek faydası var gibi gelmedi bana kontrole gittiğimizde söledim iki üç ayda anca etkisi olur gibi bişiler söledi bir arkadaş sölemişti fantomalt diye mama varmış onu sordum bişi dmedi acaba alıp versemmi sen denedinmi

canım fantomaltı ben 3 ay kullandım 300 gram alırken 700 gram aldı tamam aldı ama bence ondan değildi fantomaltı bırakıncada o kiloyu ortalama alıyordu bide zaten kilo aldırıcı değil kalori ihtiyacını karşılıyor boşa para bizimde 7 aylıkken bir iştah problemimiz oldu doktorumuz zaditen isimli bir şurup vermişti şükürler olsun yavrum yiyor maşallah ama sen bu tür ilaçları doktoruna danış mutlaka bide ceviz ,pekmez iştah açarmış kahvaltısına falan koysan bir yararı olur belki

canım kilo aldırıcı mamaları hiç dr.muz tavsiye etmedi ama dediğim gibi hep iştah açıcı şeyelr verdi onlarında faydasını görmedim ...

bu kullandığınız ilaç vitamin değil rahatsızlıkta dolayı sanırım verilmiş ...
canım fantomaltı ben 3 ay kullandım 300 gram alırken 700 gram aldı tamam aldı ama bence ondan değildi fantomaltı bırakıncada o kiloyu ortalama alıyordu bide zaten kilo aldırıcı değil kalori ihtiyacını karşılıyor boşa para bizimde 7 aylıkken bir iştah problemimiz oldu doktorumuz zaditen isimli bir şurup vermişti şükürler olsun yavrum yiyor maşallah ama sen bu tür ilaçları doktoruna danış mutlaka bide ceviz ,pekmez iştah açarmış kahvaltısına falan koysan bir yararı olur belki

bende aynı zorlukları yaşıyorum hatta bu gün doktortaydık doktor kızımı görür görmez daha nkilo boy ölçmeden ee bu hiç kilo almamış annesi beslemedin mi yoksa dedi gerçektende bu ay hiç kilo almamış boyda uzamamış. ne bu böyle yasa hiçte bi ilaç filan vermedi, idrar tahlili yaptırdık idrarında biraz kan çıktı sonra böbrek ultrasonu çektirdik oda temiz çıktı ama korkudan benimde canım çıktı anne olmak çok zormuş gerçekten aa bu arada gece uyumamakta cabası.

Back