- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Woman o kişi benim işteHey masallah diyip susuyorumsaglikla kucagina al
bence seninki direkt kolik bebekten olmus; cunku ben her turlu sismeye devam ettimgayet sehir efsanesi bence ya emzirirken kilo veriliyor cumlesi
Estagfurullah, baya ac gezdim. Hamilelik bahanesine siginip hicbir seyi fazla tuketmedim ya da sagliksiz, seker ya da beyaz un iceren hicbir sey yemedim. Azicik borek yemek icin agladigimi hatirliyorum
not: bu kadar disiplin ruh hastasi oldugum icin degil, seker hastasi oldugum icindi
Ayy, Allah razı olsunHey masallah diyip susuyorumsaglikla kucagina al
bence seninki direkt kolik bebekten olmus; cunku ben her turlu sismeye devam ettimgayet sehir efsanesi bence ya emzirirken kilo veriliyor cumlesi
Estagfurullah, baya ac gezdim. Hamilelik bahanesine siginip hicbir seyi fazla tuketmedim ya da sagliksiz, seker ya da beyaz un iceren hicbir sey yemedim. Azicik borek yemek icin agladigimi hatirliyorum
Eşimin ailesiyle aram kötü ama hala evlerinde oturduğum için.Mesele basit.Evlerinde oturuyorsan=kes sesini köle ol.Konuyla alalasiz ama baska konuya yazdiginizi gordugum ve merak ettim, burada bazi arkadaslar sizi cekemiyormus neden ki?
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Kiloyu verirsiniz dert etmeyin.
Calciiiii calciiii beni kandiramazsinWoman o kişi benim işte13 kilo aldım doğumdan sonra emzirdikçe verdim. 1 yılın sonunda 15 kilo verdim. Hala da geri almadım. Bizim ailede öyle ablam da annem de hamilelikte alırlar emzirmeyle birlikte 1 yıla kalmadan eskisinden daha zayıf olurlar
Heh iste 5 tulumba gomme, 1 bilemedin 2 tanede durdur kendini. Ben hic yiyememistim onu dusunAyy, Allah razı olsun
Evet olabilir çünkü 11ay ben oturmak nedir bilmedimuyumak, dinlenmek, çay kahve içmek nedir hiç bilemedim. Çok şükür yürümeyi öğrendi de rahatladım. Bunun rahatlığıyla akşam oğlum mandallarla oynuyoken (evet oyuncaklarla oynamaz, mandalları sever ) bende kahveyle 5tane tulumba gömdüm. Bakalım emzirmek beni kurtarıcak mı
Eşimin ailesiyle aram kötü ama hala evlerinde oturduğum için.Mesele basit.Evlerinde oturuyorsan=kes sesini köle ol.
Evet başka bir açıklaması yok bana takmanızın konularımda yorumlar havada uçuştu yok bedava otursam şöyle yaparım böyle severim ben menfaatçi değilim olmamda.Olur takarım kilomu kafama önerin için sağol.Bu söylediklerine sen inandın mi tereliye
Ayrıca 1.65 e 90 gerçekten fazlaymış keşke kv ye kafayı taktiğin kadar kilolarına taksaymissin ..
Geç saatlerde yemiyorum aslında, ama bugün annemlerdeyim, ablamda burda. Beraber kocaları bıraktık çocukları aldık anneme geldik kalmaya. O yüzden böyle oldu valla yoksa yemezdim.Heh iste 5 tulumba gomme, 1 bilemedin 2 tanede durdur kendini. Ben hic yiyememistim onu dusun
Hamilelikte kilo almayan sonrasında alıyor. Biz hamilelikte alıyoruz. Hatta şöyle söyleyeyim en az alan benim çünkü diyetisyene gittimCalciiiii calciiii beni kandiramazsinben neden sistim o zaman o kadar ahahahha
Geç saatlerde yemiyorum aslında, ama bugün annemlerdeyim, ablamda burda. Beraber kocaları bıraktık çocukları aldık anneme geldik kalmaya. O yüzden böyle oldu valla yoksa yemezdim.
Benim de ayni ama yasakti yiyemedimHamilelikte kilo almayan sonrasında alıyor. Biz hamilelikte alıyoruz. Hatta şöyle söyleyeyim en az alan benim çünkü diyetisyene gittimyoksa 25 garantidiydi. Çünkü ne mide bulantısı ne kramp hiç bir sıkıntı çekmedim hamilelikte. Hamile olduğum an iştahım açıldı.
Ahh o Nutellanın dili olsa da konuşsaGeç saatlerde yemiyorum aslında, ama bugün annemlerdeyim, ablamda burda. Beraber kocaları bıraktık çocukları aldık anneme geldik kalmaya. O yüzden böyle oldu valla yoksa yemezdim.
Evet başka bir açıklaması yok bana takmanızın konularımda yorumlar havada uçuştu yok bedava otursam şöyle yaparım böyle severim ben menfaatçi değilim olmamda.Olur takarım kilomu kafama önerin için sağol.
Konu menfaatçi olmamam ne kadar tekrar etsemde aynı düşünüyorsunuz.Sizler için tek düşündüğüm şu "anlattıkların karşıdakinin anlayabildiği kadardır"bu sebepten vazgeçtim nasıl isterseniz öyle anlayın.Bu dünyadaki tek kira ödemeyen sensin ve biz çok kiskaniyoruzBunu çözmüş olman bir mucize gerçekten inanamiyorummmmm..
Evet kilolarını takmalisin iyi forumlar
Bence de kişiden kişiye değişiyor. Oğlum 7,5 aylık, 7,5 yaşında 2. sınıfa giden oğlum var, taşındık, uzaktan eğitim, ödevler, bebek, ek gıda, yerleşme derken sürekli ayaktayım yine de veremiyorum. Düzenim otursun diye bekliyorum diyetisyene gidicem.Kiz sen yine mi hamilesin
konu sahibi arkadasim, hamilelikte protein agirlikli beslenmek hem bebegin gelisimi acisindan hem de sizin kilo almamaniz icin cok onemli. Ben iki hamileligimde de ortalama 5’er kg almistim ama ciddi zorlanmistim. Gerci S Seda2012Emre ye emzirirken zayiflama konusunda hic katilamayacagim, ben emzirirken 15 kg almistimBu emzirirken kilo verme olayi bence kisiden kisiye degisiyor
Bu söylediklerine sen inandın mi tereliye
Ayrıca 1.65 e 90 gerçekten fazlaymış keşke kv ye kafayı taktiğin kadar kilolarına taksaymissin ..
Woman o kişi benim işte13 kilo aldım doğumdan sonra emzirdikçe verdim. 1 yılın sonunda 15 kilo verdim. Hala da geri almadım. Bizim ailede öyle ablam da annem de hamilelikte alırlar emzirmeyle birlikte 1 yıla kalmadan eskisinden daha zayıf olurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?