- 22 Nisan 2015
- 34
- 7
- 1
- 36
ben daha önce de bahsettiğim gibi aldım yoğurda kattım yiyemedim döktüm çöpe arkladaslar pekmez demişti onu da daha deneyemedim bi türlü fırsatım olmadı... koku yapıyor diyorlar şimdi de ondan korkuyorum sende koku olayı nasıl oldu tatlımm...??[/QUOTE Bende belirgin bi koku olmadi
Ben zayıfım kilo almak istiyorum fakat göbeğim var ya oda buyurseKizlarr toplanin kilo alamayanlar!!
Denenmiş garantili bir yol ben hiç kilo alamazdim oyle ki hamileligimde bile 10 kilo aldim tabi doğum yapınca hepsi geri gitti denemedigim yontem kalmadi yag bile ictim ama nafile sonra neti karistirirken bunu buldum cok kisa bi surede cok iyi sonuc aldim günde 2 kasik yogurda ve ya daha fazla nasıl isterseniz 1 tatlı kaşığı çemen otu tozunu karıştırın ve yiyin istediğiniz kiloya ulastiginiz zaman bırakın sakin devam etmeyin yoksa önüne geçemezsiniz başlarda tadi kotu gelecektir ama yoğurdu az koyarsınız cabuk biter sonuçları yazin olur mu
weight gianer kullanın kilonun şahını alırsınız. Karbonhirat tozu ama 200₺
Canm mrb sen alabildn mi kilo devam ediyo musunBugun aldim ve suan yemeye çalışıyorum allahim bu ne berbat bi tat böyle tüm vücudum titredi her yutmamda bunun başka yolu yk mu offf
Kizlarr toplanin kilo alamayanlar!!
Denenmiş garantili bir yol ben hiç kilo alamazdim oyle ki hamileligimde bile 10 kilo aldim tabi doğum yapınca hepsi geri gitti denemedigim yontem kalmadi yag bile ictim ama nafile sonra neti karistirirken bunu buldum cok kisa bi surede cok iyi sonuc aldim günde 2 kasik yogurda ve ya daha fazla nasıl isterseniz 1 tatlı kaşığı çemen otu tozunu karıştırın ve yiyin istediğiniz kiloya ulastiginiz zaman bırakın sakin devam etmeyin yoksa önüne geçemezsiniz başlarda tadi kotu gelecektir ama yoğurdu az koyarsınız cabuk biter sonuçları yazin olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?