- 25 Mart 2016
- 27
- 24
- 3
- 30
Gizem hanim aksam yatarken icmeniz fayda etmez bence cunku aciksaniz da uyumus oluyosunuz.ben dun aldim gunde uc kere iciyorum bakalim ama tadi fenaa:) zor iciyorum ya suyla karistirip hop yutuyorum ama tuhaf bi tadi var katlaniyoruz yeter ki ise yarasin
Sen nerden öğrendin bu kürün işe yaradığını acaba benim eşimede etki eder miKızlar işte zor olabilie bide ofiste çalışıuorum öyle kalabalikta yok zatwn :) ya bana bu cemen gibi kokmadi böyle talaş gibi kokuyo aci bi tadı var. Hani insanda kalici bi kokusu yok pastirma sarimsak gibi de değil ben kokudan yana sıkıntı çekmedm hiç wc de de farketmedim bilemedim kızlar nedense cok umutluyum bu cemen tozundan ama etki göremedim etki inşallah zamanla diyelim :))
Sen nerden öğrendin bu kürün işe yaradığını acaba benim eşimede etki eder mideli gibi ona kilo aldırma çareleri arıyorum 1.74 boya 59 kilo adam aklımı çıldırıciiiiiim of
Hayir keşke çemen gibi koksa tadi benzese. Böyle talaş gibi bi aci bi tuhaf koku ve tadi var. Öyle pastırma gibi kokmayi tercih ederdim. Denemeye devam edicem ama konu sahibi belki baska bi çözüm bulmuştur cevap bekliyorum
Hayır canım başka yolu yok inanki çok araştırdım sabırlı ol alisirsin cineme yut gitsin direkHayir keşke çemen gibi koksa tadi benzese. Böyle talaş gibi bi aci bi tuhaf koku ve tadi var. Öyle pastırma gibi kokmayi tercih ederdim. Denemeye devam edicem ama konu sahibi belki baska bi çözüm bulmuştur cevap bekliyorum
Yatarken yedim ben ama pek farketmez yabide belli bi öğünü fln var mı yoksa kafamızxa göremi yicez ?
Bende olmadı malesefbende deniycem ama yemeyi bıraktıktan sonra tekrar kilo kaybı oluyor mu ??
Cnm ben birakali çok oldu epeyde gelişme olduBen dün gece basladim pekmezle karistirip direk yutup su iciyorum inşallah faydasını goruruz kızlar :) form sahibi unuttu galiba burayi acaba onda gelişmeler devam ediyor mu :)
Göğüslerin de büyür cnm kullan çemen otunuAynı senin gibiymişim tatlım benimde boyum 167 kilom 47ydi su an 49 oldum sanırım.. Aslında bende fiziğimi seviyorum ama 5kilo daha alsam daha iyi olcak sanki birde benim göğüslerim küçük ondan muzdaribim :)
Hemde çok fena ben abarttim tabi kullanmayı çok fazla kilo aldım zayiflamaya bile çalıştım geriGerçekten fayda etti mi ya benim de denemedigim hiç bir şey kalmadı kilo almak için
Evet ne bulursan yiyecek hale geliyorsun kullandigin süre boyunca tabiİştah mı açıyor
Ciddi misin sen ya nasıl sonuç yok ya resmen ac kalkiyordum sofradan yememek için savasiyordum kendimle ya ve ben kullanmayı abarttim 4 ay falan kullandım şimdi zayiflamaya çalışıyorumKızlar konu sahibi bi süredir yok o gelene kadar biz baslayalim ve sonuclarini buraya yazalim lutfenben ara verdim iki gündür ama bende bi değişiklik yok düzenli olarak 1 hafta bile kullanmadim o yüzden büyük ihtimalle :-(
ben daha önce de bahsettiğim gibi aldım yoğurda kattım yiyemedim döktüm çöpe arkladaslar pekmez demişti onu da daha deneyemedim bi türlü fırsatım olmadı... koku yapıyor diyorlar şimdi de ondan korkuyorum sende koku olayı nasıl oldu tatlımm...??Ciddi misin sen ya nasıl sonuç yok ya resmen ac kalkiyordum sofradan yememek için savasiyordum kendimle ya ve ben kullanmayı abarttim 4 ay falan kullandım şimdi zayiflamaya çalışıyorum
Evet ne bulursan yiyecek hale geliyorsun kullandigin süre boyunca tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?