- 25 Mart 2016
- 27
- 24
- 3
- 30
Aynı senin gibiymişim tatlım benimde boyum 167 kilom 47ydi su an 49 oldum sanırım.. Aslında bende fiziğimi seviyorum ama 5kilo daha alsam daha iyi olcak sanki birde benim göğüslerim küçük ondan muzdaribim :)
Gerçekten fayda etti mi ya benim de denemedigim hiç bir şey kalmadı kilo almak içinKizlarr toplanin kilo alamayanlar!!
Denenmiş garantili bir yol ben hiç kilo alamazdim oyle ki hamileligimde bile 10 kilo aldim tabi doğum yapınca hepsi geri gitti denemedigim yontem kalmadi yag bile ictim ama nafile sonra neti karistirirken bunu buldum cok kisa bi surede cok iyi sonuc aldim günde 2 kasik yogurda ve ya daha fazla nasıl isterseniz 1 tatlı kaşığı çemen otu tozunu karıştırın ve yiyin istediğiniz kiloya ulastiginiz zaman bırakın sakin devam etmeyin yoksa önüne geçemezsiniz başlarda tadi kotu gelecektir ama yoğurdu az koyarsınız cabuk biter sonuçları yazin olur mu
kızlar bu tozu nasıl yiyorsunuız ya ben dün aldım yogurda kattım dilimi değirdim yoğurdu oldugu gibi çöpe boşalttım napcaz nasıl tüketcez bunuBugun aldim ve suan yemeye çalışıyorum allahim bu ne berbat bi tat böyle tüm vücudum titredi her yutmamda bunun başka yolu yk mu offf
kızlar bu tozu nasıl yiyorsunuız ya ben dün aldım yogurda kattım dilimi değirdim yoğurdu oldugu gibi çöpe boşalttım napcaz nasıl tüketcez bunu
Hayır canım sakin yogurtla deneme çünkü ayni seyi bende yaşadım attim çöpe. Ben bir cay tabağına silme tatlı kasigi cemen otunu koyuyorum uzerine pekmezim var onu döküyorm ki pekmez daha agir baskin gelsin diye sonra agzima kasik kasik alip bol su ile yutuyorum. Yutarken cignemw disinle tadi kalmiuo agzimda bile son olarak yine su iciyorm gidiyo. Ama bi faydasini hala goremedim diyebilirim ama
Hayır canım sakin yogurtla deneme çünkü ayni seyi bende yaşadım attim çöpe. Ben bir cay tabağına silme tatlı kasigi cemen otunu koyuyorum uzerine pekmezim var onu döküyorm ki pekmez daha agir baskin gelsin diye sonra agzima kasik kasik alip bol su ile yutuyorum. Yutarken cignemw disinle tadi kalmiuo agzimda bile son olarak yine su iciyorm gidiyo. Ama bi faydasini hala goremedim diyebilirim ama zaman lazim sanırım.
Peki siz gunde kac kere yapiyorsunuz bunu?
Gizem hanim gunde kac kere yapiyorsunuz bunu? Istahta hic fark olmadi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?