• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo almak

yasemin1905

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2013
43
7
48
Bugün aktardan bir macun aldım. Polenli-Harnuplu macun diye geçiyor, marka vermiyeyim. Daha önce böyle bir ürünü kullanıp da faydasını gören var mı? Yardımcı olursanız sevinirim...

Bugün aktardan bir macun aldım. Polenli-Harnuplu macun diye geçiyor, marka vermiyeyim. Daha önce böyle bir ürünü kullanıp da faydasını gören var mı? Yardımcı olursanız sevinirim...

ben kullandım yemekten yarım saat önce bir kaşık yiyodum ve iştahımı açmıştı ama bir süre sonra midemi bulandırmaya başladı tadı içinde bir sürü baharat cesitleri vardı sanırım onlar dokundu mideme ama polen ve harnup un kesinlıkle kilo aldırıcı özelliği var aynı zamanda en azından enerji verir

evet bende de bulantı yapıyo ama insan mecbur kalınca katlanıyo bi şekilde.. Bir yan etkisini falan gördünüz mü peki?

bende eczaneden aldım, ama benimki macun değil toz...
süte katıp içiyorum ben...nequik gibi oluyor...
benimkinin içinde tarçın falan da var..tarçını sevmem..keşke tarçın olmasa daha güzel içerim...
bana bir ayda 3.5 kilo aldırdı....

bende eczaneden aldım, ama benimki macun değil toz...
süte katıp içiyorum ben...nequik gibi oluyor...
benimkinin içinde tarçın falan da var..tarçını sevmem..keşke tarçın olmasa daha güzel içerim...
bana bir ayda 3.5 kilo aldırdı....

keçiboynuzu tozu olur mu ki gazel:emir_bebek:

Kilo almak için iştah açıcı ürünler kullanman gerekiyor.Benim bir yakınım reishi mantarının özünden yapılmış malezyadan ithal tüm onayları olan ürün kullanarak ayda 4 - 8 kilo arası aldı.Gano Excel firmanın adı tavsiye edebilecegim ürünlerdir sonucunu görünce kendimde kullanmaya başladım.

Kilo almak için iştah açıcı ürünler kullanman gerekiyor.Benim bir yakınım reishi mantarının özünden yapılmış malezyadan ithal tüm onayları olan ürün kullanarak ayda 4 - 8 kilo arası aldı.Gano Excel firmanın adı tavsiye edebilecegim ürünlerdir sonucunu görünce kendimde kullanmaya başladım.
bunu araştırayım bı

Back