Keçiboynuzu pekmezi ye sabahları aksatma kalıcı kilo aldırıyor ben öyle aldım ama bıraktıktan 1 ay sonra etkisini gösterdi 2 ay yedim
kilo almaya çalışıyorum hatta bunun için geceleri gereksiz yere yemek yiyorum ancak hala alamıyorum. Stresten sebep kilo veriyor olabilirim ama bir yolu Olmalı bunun . Çok deli bana 4 kilo saldırabildikleri bir Yöntem gösterebilecek biri var mıı
1.76 / 51 kiloBoyunuz ve kilonuz?
bence beslenme uzmanıyla görüşmelisin.sağlıksız kilo almaya çalışma.en güzel uygulamayı beslenme uzmanı verir sana.belkide kilo almanı engelleyen bir rahatsızlığın vardır.test,tahlil ne gerekiyorsa yaparlar
tek öğünle nasıl ayakta kalınabilir kigenellikle günde tek öğün yiyormuş, zaten kilo alamaz, aksine zayıflar
ben de bir ara öyle bir tempoya girmiştim ki neredeyse tüm gün aç duruyordum, 1 haftada 5 kilo vermiştim
konu sahibi bir yerde 1,67 boy yazmışsın bir yerde 1,76 hangisi doğru?
Benim lisans zamanındaki ev arkadaşlarımdan biri akşamları uyumadan önce pilav yiyerek 6 kilo almıştı hem de 2 haftada. Tavsiye ederim.1.76 / 51 kilo
Yalnız boyu 167 ise 51 çok bilegenellikle günde tek öğün yiyormuş, zaten kilo alamaz, aksine zayıflar
ben de bir ara öyle bir tempoya girmiştim ki neredeyse tüm gün aç duruyordum, 1 haftada 5 kilo vermiştim
konu sahibi bir yerde 1,67 boy yazmışsın bir yerde 1,76 hangisi doğru?
Ben de 1.68 boyundayim kilom da 50-52 arasinda furred gelir hep...yasim 30 ..oldum olasi zayiftim metabolizmam hizliydi ama simdi daha yavas..yil yil kilon artacak zaten sen istemesen de..yolda bir kilo artisin olur..stres yapacagin kadar kotu bir kilon yok..soylenenleri duyma...aniden duzensiz alinan kilo ya selulit yapiyor ya bolgesel yaglanma..fistik gibisin bosver...ama kilo almada en onemli faktor yemek duzenine riayet etmk...kahvaltilari Arkansas..her gun ayni saatlerde Ye ogunlerini...istah acici surup ic bol bol ye..kisa surest kilo alirsin...bi de kafani rahat olacak tabi.... Ama kimsenin soyledigini takma...bu kilona her sey cok yakisir..yasinin tadini cikar :)1.67 boyundayım 51 kiloyum. Zayıflıktan incelikten kırılmıyorum ama eskiye göre çok zayıfladım herkes baskı yapıyor yemek ye diye. Ben de haklılar diye düşünmeye başladım artık ondan kilo almaya çalışıyorum ama düzenli beslenmediğim gün içinde bazen tek öğünle kaldığım için kilo alamıyorum. Kilom be boyum normal diye düşünüyorum
Bende aynıyım canım , her gece yatmadan tok karnına bebe bisküvisini sütle ez üstüne bal dök ye 2 haftadır yapıyorum baya toparlandım.. Kesinlikle aksatmaman gerekiyor.kilo almaya çalışıyorum hatta bunun için geceleri gereksiz yere yemek yiyorum ancak hala alamıyorum. Stresten sebep kilo veriyor olabilirim ama bir yolu Olmalı bunun . Çok deli bana 4 kilo saldırabildikleri bir Yöntem gösterebilecek biri var mıı