- 3 Ağustos 2023
- 578
- 1.341
-
- Konu Sahibi duvarsaatii
Ekmek ve tatli aklima ekmek kadayifini getirdi uff regl is comingEkmek ve tatlı
Kilo almalarin vazgecilmezleri
Of kaymakli kaymakliiEkmek ve tatli aklima ekmek kadayifini getirdi uff regl is coming
Off benimde canim istedi kaymaklı değilde Dondurmalı olucak şöyle off tadından yenmezOf kaymakli kaymaklii
Acilen kofteci yusufa gitmem gerek
Off benimde canim istedi kaymaklı değilde Dondurmalı olucak şöyle off tadından yenmez
Kilo almak gercekten cok kolay ya alamiyorum diyen yemek yemiyodur netherseyinsanlaricin bu oku atmayacaktiin
Yuzde yuz katiliyorum. Benim bunyem böyle ya çok yiyorum ama alamiyorum diyenler bir şey yediğini sananlarKilo almak gercekten cok kolay ya alamiyorum diyen yemek yemiyodur netsuraya bak hayali bile 300 gram aldirdi
Yanlış anlamayın ama çok kötü değil mi köfteci Yusuf un köfteleri yani bildiğiniz soya var içinde çok lezzetsizOf kaymakli kaymaklii
Acilen kofteci yusufa gitmem gerek
Kofteleri değil, kaymaklı ekmek kadayıfı için gidiyorum ben lezizzYanlış anlamayın ama çok kötü değil mi köfteci Yusuf un köfteleri yani bildiğiniz soya var içinde çok lezzetsiz
O zaman tamam rahatça gomebilirim hayatımda yediğim en kötü köfte olabilir çünkü bu arada çok uzun zaman oldu ekmek kadayıfı yemeyeli canım çekti yaaKofteleri değil, kaymaklı ekmek kadayıfı için gidiyorum ben lezizz
D duvarsaatii hepimiz senin yerine aldik bile kilolari simdidenO zaman tamam rahatça gomebilirim hayatımda yediğim en kötü köfte olabilir çünkü bu arada çok uzun zaman oldu ekmek kadayıfı yemeyeli canım çekti yaa
Bi arkadasim var cignemeyi sevmiyorum diyo, disleri kucucuk ve sagliksiz kendi de 10 kilo. Diyetisyene gitmis bi diyet programi vermis falan e napiyosun cigneyemiyosan dedim pure tipi seyler vermis hayati boyunca da hep dis ve kilo sorunu cekmis... cignemeyi sevmemek nedir ya kilo alamayanlarda hep bi seyleri sevmeme olayi var ve hep kilo almak istiyolar cok enteresanYuzde yuz katiliyorum. Benim bunyem böyle ya çok yiyorum ama alamiyorum diyenler bir şey yediğini sananlar