- 29 Haziran 2022
- 10
- 1
- 30
- Konu Sahibi EskiBirDost1
156 boy 38-41 arası degisen kiloya sahibim . Kilo alamıyorum ne yapmaliyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaş kaç acaba156 boy 38-41 arası degisen kiloya sahibim . Kilo alamıyorum ne yapmaliyim
Yemek yemede bir sorunum yok vücut kilo olarak geri döndürmüyorBende bir zamanlar aşırı zayıftım.
Gece uyumadan ekmek arası yapıp yedim hep o şekilde aldım anca kilo. Belki sizde denerseniz
28yaş kaç acaba
yaş kaç acaba
Çok aktif misiniz peki sürekli hareketlilik falan?Yemek yemede bir sıkıntım yok .
Yemek yemede bir sorunum yok vücut kilo olarak geri döndürmüyor
Evlimisin canım sen bide hiç doktora gottinmi tiroidlerde sıkıntı olduğunda kilo almayı önlüyormus ve aynı zamanda kilo kaybı söz konusu oluyormus156 boy 38-41 arası degisen kiloya sahibim . Kilo alamıyorum ne yapmaliyim
Fazla bir hareketim yokÇok aktif misiniz peki sürekli hareketlilik falan?
BekarımEvlimisin canım sen bide hiç doktora gottinmi tiroidlerde sıkıntı olduğunda kilo almayı önlüyormus ve aynı zamanda kilo kaybı söz konusu oluyormus
Canim slm.seni cok iyi anliyorum.eşmin arkaşlaro vr.iraktan bi ilac geyirdiler.15 günde 4 kilo aldim.cok memnunum istah aciyo.yediklerin yariyo.istersen yardimci olurum.156 boy 38-41 arası degisen kiloya sahibim . Kilo alamıyorum ne yapmaliyim