Nasil daha zor olabilir? Hiç mi pizza, Hamburger, patates kızartması yemiyorsununuz? Çikolata, cips, Nutella, fıstık ezmesi? Sağlıklı kilo almak diye tam anlamıyla bir şey yok. Kas da kazanayım diyorsanız bunlarla beraber yumurta, yogurt, peynir, et ürünleri yediniz mi tamamdır. Sizi tanımıyorum sözlerim özel olarak size de değil ancak kişinin özel olarak mide vs sorunu yoksa, ufak ufak bu tarz şeyler yemeye başlayarak iştahının açılacağına ve kilo alacağına inanıyorum. Ben kendim de kilo almış biri olarak bunun yolu yemekten geçiyor. Bence çoğu zayıf insan yemek yemiyor yedikleri 200 kaloriyi yemekten sayıp sonra neden kilo alamıyorum diyor. Kiloyu korumak için bile minimum 1400 kalori gerekiyor. Tabii ki hiç bir şey yenmeden kilo alınamaz. Ama cidden anlamadığım bunca güzel ve kalorili yiyeceği insanların nasıl yemediği sonra da ilaç gibi gece bebe bisküvisi vs önerisinde bulunuluyor ilginç geliyor. Bence kendinize yemekten mutlu olacağınız bir kaç çeşit yemek ve atıştırmalık bulup bunu hem gün içinde hem de akşam yemekten sonra yeseniz hiçbir sorununuz kalmaz.