kilo almak isteyenlerle yarıs yapalım hadi bayanlarr :)

CRAZYBEL

Allah sevsin yeter
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
2.046
1.445
83
kızlar benim boyun 1,70 kilom 43 ama benim sorunum yeyipte almamak değil yemek yemiyorum biraz aşıncada midem bulanıo midem küçük die yemek yemek istemiyorum ilac ve iğne tedevisi aldım ama yiyemiorum yinede yarıs yapalım mı ramazan oruç tutuyorum ama bi ayda 7 kilo alalım ne dersiniz? her hafta aldığımız tutarı yazarız var mıyız kızlarrr :)

kuzum 43 kilo ne ya hu ölüceksin resmeeeenn bence senin acil kilo almaya ihtiyacın vaaaar . bende 49 kiloyum çok aşırı yemek yiyorum ama alamıyorumm çok hareketliyim

tatlıım benimde boyum1,68 kilom geçen sene 48di ama akşamları 1kase cicibebe yiyerek 1 ayda 52 kilo oldum . şimdi tekrar başladım ramazanda daha kolay alırız akşam yediğimiz daha çok yarar diye düşünüyorum ama cicibebeyi mutlaka dene ilaçlara felan boşuna para verme.

ben varım,iyice zayıfladım emzirdiğim için.aynaya bakmak istemiyorum,evden dışarı çıkmak istemyrm,bu sıcaklarda kalın tayt giyiyorum resmenpantolonun içine,rezillik

tamam canımm çok tsk ederim denicem iftardan snra saol :))

kuzum 43 kilo ne ya hu ölüceksin resmeeeenn bence senin acil kilo almaya ihtiyacın vaaaar . bende 49 kiloyum çok aşırı yemek yiyorum ama alamıyorumm çok hareketliyim

evet canım saol..alırsın inş.ama yemek yiyosan saglıgın iyidir o yüzden sorun yoktur inş.

ben varım,iyice zayıfladım emzirdiğim için.aynaya bakmak istemiyorum,evden dışarı çıkmak istemyrm,bu sıcaklarda kalın tayt giyiyorum resmenpantolonun içine,rezillik

öncelikle bebeğin hayırlı olsun tsk ederm cvp için bende tayt giyiyom pantolona canım elbise xs alıom boyu çok kısa duruo heryerim gözüküo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…