kilo almak isteyenlere kesin çözüm!!!

hylprst

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
25
0
16
Bolu
arkdşlar bnde 20 yasndaym ve 50 kiloyum. 55 olmayı istyrm ya ne yersem yeyım kilo alamıyorm. ne haplar ne şuruplr kllndm.. kortizon bile kllandım düşünün..
neyse lafı uzatmayayım.. koca bir kasenin içine sütü koyun. (ısınmış olsun ama fzla kaynar iyi olmuyo) 10 15 tane bebe bisküvisini de içine katın. ezin ve tok karna yatmadan önce her akşam yerseniz sonucu göreceksizniz.
benim 1 hfta olcak. kilo aldm. herkes farketti kilo aldığımı sylediler mtlu oldm. tawsiye ederm

Gerçekse bende deneyeyim canım boyum 1.60 Kilom 40 :'( sözlüm dalga geciyor artık iskeletor diye :-( ne yersem yiyeyim kilo yapmıyor bi ara şurupla 47 kiloya çıktım bırakınca hemen verdim :-(

Gerçekse bende deneyeyim canım boyum 1.60 Kilom 40 :'( sözlüm dalga geciyor artık iskeletor diye :-( ne yersem yiyeyim kilo yapmıyor bi ara şurupla 47 kiloya çıktım bırakınca hemen verdim :-(

bende 40 kıloydum ama suan 44 bucuk kıloyom 50 olsam yeter . boza ıcıyorum hergun onun dısında yememe dıkkat edıyom baska tavsiyesı olan varmı?

mutlaka denicem saol paylasim icin :)

Canım şurubu bende kullandım ve simdi tekrar basladım. bebe bisküvisini midem kaldırmıyor ama şurubu hemen ani bir şekilde brakırsan iştrahın kapandıgı için kilo verıyorsun sigara gbi yani hemen bırakılmamalı ben o şurupla 1.5 ayda 8 kilo aldm ee aldım diye havalara uctum hemen bıraktım sonuc suan 43 kiloyum .s ama artık akıllandım insallah hemen bırakmadan kilo aldıkan sonra yavas yavas bbırakıcam :)

Bahsettigin hangi surup canim bende bugunbir sruba basladim daa :)

Bu nasil sözlu böyle sevrken kiloliudun şimdi böyle diyosa sonra ne demez önce bunu düsun bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…