• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo almak isteyen arkadaslarım bir bakar mısınız?

pitircikkiz

Dalgalan sende şafaklar gibi ey şanlı hilal !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
511
161
123
Kızlar uzun süredir giremiyorum foruma.Benim her daim tek sorunum zayıf olmak oldu.Gitmediğim doktor,yaptırmadığım test kalmadı.Sonuç sağlıklısın bir problem yok oldu.Diyetisyene gittim onunda diyetine uymak zor geldi.Bebek mamasıda yedim zor ve birkaç kilo aldırdı.Bir gün kendi kendime ben kilo alıcam dedim ve kendimi inandırdım buna.Her akşam yatmadan önce ekmeğin üstüne nutella sürdüm.Yediğim öğünleri kaçırmadım sabah kahvaltısında 2 dilim ekmekten aşağı ekmek yemedim.Tabi gittikçe mide açıldı.Yemeklerden sonra meyve yemeyi alışkanlık haline getirdim 1 portakal ya da elma kesinlikle yiyorum.Evde varsa üstünede çikolata yiyorum.Yediğim öğünlerdeki miktarda artmaya başladı.Nesquik sevmezdim ondan bol bol içtim,içiyorumda hala.Birde şimdi ismini veremediğim bir vitamin kullanıyorum bilirsiniz eczanelerde satılır ilaç değil ek takviyedir diye.Allah'ıma bin şükürler olsunki yavaş yavaş kilo almaya başladım ve bugün ilk defa yüzün şişmanlamış bacakların çok hoş duruyor dediler.İnanılmaz bir mutluluk bu.Size tavsiyem önce kendinizi bir işe inandırın,sonra ne olursa olsun onu uygulayın.Hepinizi öpüyorum..(maşallah demeyi unutmayınız :))):9:

Maşallah canım ben de kilo alıyorum dedikçe almaya başladım.
vitamin olarak ben supradyn suda eriyenden iciyorum senınkı hangisi,özel mesaj atabilirsin :)

Back