kilo almak için yardıma ihtiyacım var acil !!!

ne kdr sürede aldın 2 3 haftada alınrmı öyle acaba düznli bende kullanaym..balık hapı kullndm ama etki etmedi..tekrr denim düğünme yakın toparlansm iyi olur:S

1 ay gibi bir süre içerisinde aldım. sabah akşam yemeklerden önce 1 kaşık prakten balık hapını da yemekten sonra aldım düzenli yemek yersen alırsın aralarda çok abur cubur yedin mi tamamdır ama uyku yapıyor gerçekten ..

prakten şurubu yüzünden regl olamıyorum bıraktım belki olurum ilac beni sersem gibi yapıyodu o yüzden artık içmicem
İnş eski haline dönersin cnm.Ya ben de tam bugün karar vemiştim ki prakten alıp kullanmaya ama senin bu yorumunu görünce vazgeçtimoff offff anladım ilaç çare olmayacak bu kilo sorunuma

prakten şurubu yüzünden regl olamıyorum bıraktım belki olurum ilac beni sersem gibi yapıyodu o yüzden artık içmicem
İnş eski haline dönersin cnm.Ya ben de tam bugün karar vemiştim ki prakten alıp kullanmaya ama senin bu yorumunu görünce vazgeçtimoff offff anladım ilaç çare olmayacak bu kilo sorunuma

Kızlar vitamin hapları hariç iştah açıcıların hepsi çok zararlı.
Ayrıca iştah açıcı diye bir ilaç yok sadece yan etkileri iştah açmak, yani herkeste işe yaramayabilir.
Zamanında çok kullandığım için biliyorum bunları, doğal yollardan kilo almaya çalışın bende aynı durumdayım zorluyorum bakalım inşallah herkes istediği kiloya ulaşır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…