ne kdr sürede aldın 2 3 haftada alınrmı öyle acaba düznli bende kullanaym..balık hapı kullndm ama etki etmedi..tekrr denim düğünme yakın toparlansm iyi olur:S
ben dıyetısyenın bana yazdıgı lısteyı yazayım mı sana 5 gunde 2 kılo almıstım ılk basladıgımda
İnş eski haline dönersin cnm.Ya ben de tam bugün karar vemiştim ki prakten alıp kullanmaya ama senin bu yorumunu görünce vazgeçtimprakten şurubu yüzünden regl olamıyorum bıraktım belki olurum ilac beni sersem gibi yapıyodu o yüzden artık içmicem
İnş eski haline dönersin cnm.Ya ben de tam bugün karar vemiştim ki prakten alıp kullanmaya ama senin bu yorumunu görünce vazgeçtimprakten şurubu yüzünden regl olamıyorum bıraktım belki olurum ilac beni sersem gibi yapıyodu o yüzden artık içmicem
İnş eski haline dönersin cnm.Ya ben de tam bugün karar vemiştim ki prakten alıp kullanmaya ama senin bu yorumunu görünce vazgeçtimoff offff anladım ilaç çare olmayacak bu kilo sorunuma
İnş eski haline dönersin cnm.Ya ben de tam bugün karar vemiştim ki prakten alıp kullanmaya ama senin bu yorumunu görünce vazgeçtimoff offff anladım ilaç çare olmayacak bu kilo sorunuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?