arkadaşlar acil yardıma ihityacım var kilo alamıyorum, 1,70 boyum var günden güne eriyorum 43 kiloyum zayıflık hastalığına yakalmaktan korkuyorm zafiyet geçiricem artık ya eskiden yesemde kılo alamıyodum şimdi yiyemıyorum alamıyorum, dalga geçıyolar benimle, psikoljim bozuk kendime güvenim yok, erkek arkadaşım bile kilo al yemek ye diyo ama bilmiyoki ben zorlarsam kendimi istifra ederim artık kılo almam lazım istediklermi giymem, kendime güvenmem lazım. kimsede dalga geçmesin depresyona triplere giriyorum artık yoldan geçen teyzeler bile ne kadar zayıfsın diyo ya tanıdıklarımı geçtim tanımadıklarm bile dıyo bunları :S acil yardım edin ne yapmalıyım 9. sınıf öğrencisiyim daha önce sınıfta kalmıştım daha doğrusu kalmamıştımda piercing taktığım için okula almamışlardı bende çok meraklı değildim okumaya ara verdim, şimdi tekrar başladım son şansım 4 tane zayıfım var ve sınavlarım bu pazartesi başlıyo stresliyim çalıştığımıda anlamıyorm stres yaptığım içinmi acaba kilo alamıyorum verıyorum (