Kilo Almak İçin Spora Başlıyorum

klbk35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2011
218
1
46
Afyon
merhaba kızlar ben 40 kloyum hatta bazen 39 gösteriyor tartı yazın 36 kiloya düştüm ve azmettim kilo almak için 3 ayda falan 3 kilo civarı alabildimm.... bu aralarda sıkıntılı bi donemden gecıyorum o bakımdan kendimi yemege veremıyorum sadece oğun atlamıyorum kılo vermıyım diyee... yarın spora yazılıcam haftada bıkaç kere giderim... Sizce bi faydası olur mu??? hem kafamı dagıtmak açısından da gidiyorum ama asıl problemim kilo alamamak...... denemediğim vitamin ilaç vs kalmadıı.. bu 3 kiloyu da kendi çabamla aldım hıc vıtamın vs kullanmadım cunku artık guvenmıyorummm.. bu arada boyum 160. bir magzaya gidip 36 beden pantolonun tam olmasını sitiyorum en azından 34 beden dar gelsin bazen o bile bol gelebılıyor... sporun faydası olur mu sizce? Bana ilaç dısında her tülü oneride bulunabılırsınız sevgler..

Merhaba Sporun elbette faydası olacaktır bence. bir kere istah açıyor, stresini de azaltacağı için daha çok yemek istersin. Aldığın kilo da dengeli dağılır vücutta. Ama aşırı güç gerektiren, yoran şeyler yapma bence. Pilates gibi birşey ideal diye düşünüyorum, ama senin yazılacağın yerde var mı? Yoksada çok zorlamadan sporun olumlu geri dönüşünü görürsün derim.

Bence doğru yapıyorsun, ben ömrüm hayatım da kilo almam sanırdım ama 6 kilo aldım, spor yapmadan olduğu için basenler ve kalça irileşti. Spor yapsaydım böyle olmazdı sanırım. Kendini çok fazla yoracak egzersizleri yapma ama pilates yaparsan orantılı kilo alabilirsin. Bende şimdi göbeğimi nasıl yok ederim, nasıl bacaklarımı nasıl inceltirim diye kafa yormaya başladım. Benim spor yapmama izin vermediler. Daha da zayıflarım diye. Benim tavsiyem yemek yemen, spor yapman da yağların dengesiz birikmesini önleyecektir. İnşallah sende alırsın istediğin kadar, bana 36 şimdi çok dar geliyor, hiç bir kıyafetim olmuyor.

Çok yoran şeyler yapamam zaten. Fitness yapmayı düşünüyorum 1 hafta ıcınde yazılacagım bakalım neler olacak.. Bu arada yemek yemeyide ihmal etmicem umarım bahara kadar 6 - 7 kilo almış olurum

ne güzell ya bende 36 beden olmak istiyorum daha fazlasında gözüm yook :))

Kızlar ya dertlerimiz ortak :) Siz de 36 beden olmak istiyorsunuz ben de... Ama aradaki fark sizin kilo alarak, benim ise kilo vererek o bedene ulaşabilecek olmamız. Ben hep kilo vermek en zorudur sanırdım, ama anladım ki kilo almak da bazılarımız için vermek kadar zormuş. Yapı meselesi işte..
Hepimize başarılar o zaman kızlar, ideal beden ölçülerimizle buluşmak üzere =)

ben platese başladım birazda yediklerime dikkat ettim protein ağırlıklı beslenmem gerektiğini söyledi spor hocam, 1 ayda 2 kilo aldım, sporu bıraktım birazda beslenmem düzensiz bir dönem izledi hemen verdim aldığım kilonun fazlasını şimdi tekrar spora başlıyacam inş. bende tekrra kilo almaya başlarım..

evet kızlar spor gercekten kilo aldırıyor aynı zamanda kas yapıyor
ben mesela gecen yıl gitmiştim 2ay düşünün 42 kilodan 45 cıkmştım fakat orantılı ve kas yaparak aldıgım icin her yerim şişmişti
kücücük gögüslerim bile büyümüştü herkes sen ne kullandın falan diyordu. yüzüm gögüslerim popom bacaklarım orantılı idi sadece 3 kilo ile
ve şuan gecen yıldan daha kiloluyum 47 ama hiç belli olmuyor sadece popomdan belli oluyor o kadar gögüslerim spora gittiğimden daha kücük nasıl oluyor anlamayorum diyordum ama sanırım sporun etkisi farklı oluyor o yüzden tekrar spora yazılacagım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…