Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ferro mu kullanıyorsunuzValla kendimi bildim bile aynı kilodayım almayı ne kadar çok istiyorum bilemezsin ama ne iştahım var ne başka bir şey. Geçen ay demir ilacı kullanmaya başladım demir eksikliğim yüzünden ondan sonra 2 kilo aldım
EvetFerro mu kullanıyorsunuz
Ferro mu kullanıyorsunuz
Yaa bana da verdi doktor ama kullanmadım hemen kullanayım
Adi ne takviyeninHayatım boyunca gördüğüm en yüksek kilo 45.
Cici bebe, pekmez, cart curt her şeyi denedim olmuyor. Alsam da geri veriyorum bir şekilde. Aslında olay tamamen iştahla ilgili.
Geçen sene bir takviye aldım internetten 4 ayda 8 kg civarı aldım. Bu takviye tamamen iştah açıyor, yani öyle kullandım bitti gitti değil. Yemezsen yine almazsın.
Ama ne oldu? Tabi ki istikrarlı bir insan olmadığım için bıraktım. Bıraktıktan sonra kilom 3 ay falan sabit kaldı sonra yine verdim.
Şimdi aynı takviyeden yeniden aldım, yeniden başlayacağım. Düzenli kullanırsam ve yemek yersem alırım biliyorum ama kendime güveniyor muyum? Asla.
Yine de bir noktada metabolizma hızımızın yüksek olduğunu ve kim ne derse desin diğer insanlardan daha az yediğimizi kabullenip kendimizi sevmek zorundayız.
Ömür boyu da takviye kullanacak değiliz
Ben de zayıftım gece 11 den sonra salçalı makarna üstüne sarımsaklı yoğurt tabagina basladim ama her aksam. Uc ogun yemeği yiyodum.aksam 6da akşam yemeği mesela.saat 11 gibi yatmadan önce salçalı yoğurtlu makarna koca bi tabak. Boyle boylekilo aldım. Sonra midem genişledikçe iştah da arttıHayatım boyunca gördüğüm en yüksek kilo 45.
Cici bebe, pekmez, cart curt her şeyi denedim olmuyor. Alsam da geri veriyorum bir şekilde. Aslında olay tamamen iştahla ilgili.
Geçen sene bir takviye aldım internetten 4 ayda 8 kg civarı aldım. Bu takviye tamamen iştah açıyor, yani öyle kullandım bitti gitti değil. Yemezsen yine almazsın.
Ama ne oldu? Tabi ki istikrarlı bir insan olmadığım için bıraktım. Bıraktıktan sonra kilom 3 ay falan sabit kaldı sonra yine verdim.
Şimdi aynı takviyeden yeniden aldım, yeniden başlayacağım. Düzenli kullanırsam ve yemek yersem alırım biliyorum ama kendime güveniyor muyum? Asla.
Yine de bir noktada metabolizma hızımızın yüksek olduğunu ve kim ne derse desin diğer insanlardan daha az yediğimizi kabullenip kendimizi sevmek zorundayız.
Ömür boyu da takviye kullanacak değiliz
Buradan reklama girer sanırım isim vermek ama özelden yazarım istersenizAdi ne takviyenin
Olur yazar misinizBuradan reklama girer sanırım isim vermek ama özelden yazarım isterseniz