Kilo almak için diyetlerimizi paylaşalım

van__gogh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2008
227
0
96
İstanbul
Bu konunun hem ne yediğimiz açısından hem de teşvik açısından paylaşalım istedim.
2 bardak su güne başlarken
Kahvaltı=
1 bardak süt
2 3 tane peynir
8 10 zeytin
3 4 ceviz
1 yumurta/sucuk/salam
1 kutu bal/reçel/fındık ezmesi/çikolata
3 4 dilim ekmek
Kahvaltı 8.00 10.00 arası olması lazım
1.Ara öğün=
1 kase kuruyemiş
1 su bardağı meyvesuyu
11.00 11.30 arası olmalı
Öğle
yemekte ne varsa pilav varsa ekmek yemek zorunda değilsin
ayran
12.00 14.00 arası olmalı
2.ara öğün
1 kase kuruyemiş
1 su bardağı meyvesuyu
1 çilolata ben halley yiyorum
15.00 15.30 arası olmalı
akşam
yemekte ne varsa zorlamaya çalışın
turşu
yoğurt ya da ayran
tatlı ya da meyve
akşam yemeğin saati acıkınca olsun
akşam yemeğinden yatana kadar
1 muz
1 elma
1 bardak süt
kuruyemiş
halley
iyi geceler diyerek yiyeceklere uyuyun.
çay kola kahve tüketmeyin.2lt su içmeye çalışın bunu sadece su olarak değil bütün sıvılar dahil edebilirsiniz eğer hiç içemiyorsanız.2 maden suyu var mineral arttırır,hem de o kadar çok şey yedik ama 1 tane de içebilirsiniz.
güzel günler

wwhhhhhuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!! ben bu kadar şey yesem zaten bu sorunum kalmazdıkiii mafoldumben

Bende hepsine uyun demiyorum.Ben az az yemeğe çalıştım,1 kilo aldım 5 günde.Devamlılı önemli,mesela başlarda ara öğünlere daha dikkat ediodum,ana öğünde az yiyordum.Nasıl kilo alacağız o zaman kızlar?Hapla mapla bence boş işler,kalıcı kiloya sahip olacağız.Emin olun.3 ana 3 ara.

Aynen canım az az ve sık sık.Ama aslında bu bizim için yeterli bir şey 3 na 3 ara ya 6 öğün işte.yağlı yeme.muz süt olayına dikkat et,inanmak gerek ya. bu diyet bana 1.5 sene önce verildi ben mesela yeni uyuyorum

arkadaşlar ben hergün 90 gr badem yiyorum ve kilo alabildim. sizde deneyin. bu kadar şeyi arkadaşın dediği gibi yiyebilmek bir marifet. bizler küçük mideli olduğumuz için yiyemiyoruz zaten. sorun burda.

doğru söylüyorsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…