Benim bir arkadaşımda aynı senin gibi o da diyetisyene gitmeyi düşünüyor bu hafta gidecek bildiririm sonucu ama biraz hızlı yemeye çalış belki ufakta olsa bi faydası olur
ben geçen yıl gittim diyetisyene kilo almak için.liste oluşturdu verdi.3 hafta sonra gel dedi..ama sabah kahvaltısını.ara öğünü ve öğle yemeğini dediği gibi yeyince diğer öğünlere yer kalmadı :) hem listede yazan herşeyi dediği öğünde bulma şansım olmuyordu hemde yazdığı kadarını yesem zaten ona gitmedende alırdım :) yani 1 hafta uygulamaya çalıştım ama olmadı bende kontrole gitmedim.liste buzdolobının üstünde sararınca geçen gün attım :))
ya bnde buqun doktora qttm ama baya qec qttm o yusden yarn qel bi kan deqerlerine falan bakalım testler yapalım ona qöre istah surubu hap falan werirm dedi.d belli olmuor ama baya zayıfmısın dedi kilomu duyunca.d
sen kaç kilosun? ben de gittim,bi faydası olmadı,herşey elinde yiyerek mideni genişleteceksin dedi.Doktorlar bile anlamıyo derdimizi.mide küçük,zaten yesem sana gelmicem
bana 200kg birini zayıflatmak 40 kilo birine kilo aldırmaktan daha kolay demişti..herkes yaşın ilerledikçe alırsın diyo.23 yaşındayım 40ından snr alcam heralde
slm kızlar. ben geçen sene diyetisyen aracılığı ile 1 senede 9 kilo aldım sonra fısssssss diye söndüm. o verdiği listeyi hayata uyarlaman gerekiyor. hep elinde birşeyler tıkınıyor olmak lazım.. benimde boy 180 şimdiki kilom 60. diyetisyene gittiğimde 56 kg. dım.. kilo aldığım dönemde 31 beden kot giyerken şşimdi üzerimde 26 beden ağlıyorrrrrbugun herbalife ürününe başladım.. yararlı olur bence .
doktorada qttm hersey normal dedi ilac wermedi yiceksn dedi.d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?