• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo almak için diyetisyene giden warmı?

dmtclk26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2011
546
1
46
Eskişehir
Ya kızlarkilo almak içi her yolu denedim ama olmuor.s bi ara cok fazla yemistim anca 2 kilo aldım onuda anında werdim saten.s balık yaqı hapı falan içtim ama bi faydasını qöremedim ama bu aralar iyice zayıfladım :43: hic istahım yok malesef ymk yemek eziyet qibi qelior en sonunda diyetisyene qitmeye karar werdm. Gidipte kilo alan warmı bi faydası olurmu?

Benim bir arkadaşımda aynı senin gibi o da diyetisyene gitmeyi düşünüyor bu hafta gidecek bildiririm sonucu ama biraz hızlı yemeye çalış belki ufakta olsa bi faydası olur

Benim bir arkadaşımda aynı senin gibi o da diyetisyene gitmeyi düşünüyor bu hafta gidecek bildiririm sonucu ama biraz hızlı yemeye çalış belki ufakta olsa bi faydası olur

Ya içim almıorki zorla yiyince midem bulanmaya baslıor.s bi öqunle qun qeciriorm.s bnde yarn qitcem bakalım yoksa böle olmıcak dahada zayflıcm :43:
arkadasının sonucunuda bildrirsn sewinrm canım.)

ben geçen yıl gittim diyetisyene kilo almak için.liste oluşturdu verdi.3 hafta sonra gel dedi..ama sabah kahvaltısını.ara öğünü ve öğle yemeğini dediği gibi yeyince diğer öğünlere yer kalmadı :) hem listede yazan herşeyi dediği öğünde bulma şansım olmuyordu hemde yazdığı kadarını yesem zaten ona gitmedende alırdım :) yani 1 hafta uygulamaya çalıştım ama olmadı bende kontrole gitmedim.liste buzdolobının üstünde sararınca geçen gün attım :))

ben geçen yıl gittim diyetisyene kilo almak için.liste oluşturdu verdi.3 hafta sonra gel dedi..ama sabah kahvaltısını.ara öğünü ve öğle yemeğini dediği gibi yeyince diğer öğünlere yer kalmadı :) hem listede yazan herşeyi dediği öğünde bulma şansım olmuyordu hemde yazdığı kadarını yesem zaten ona gitmedende alırdım :) yani 1 hafta uygulamaya çalıştım ama olmadı bende kontrole gitmedim.liste buzdolobının üstünde sararınca geçen gün attım :))

ya bnde buqun doktora qttm ama baya qec qttm o yusden yarn qel bi kan deqerlerine falan bakalım testler yapalım ona qöre istah surubu hap falan werirm dedi.d belli olmuor ama baya zayıfmısın dedi kilomu duyunca.d

ya bnde buqun doktora qttm ama baya qec qttm o yusden yarn qel bi kan deqerlerine falan bakalım testler yapalım ona qöre istah surubu hap falan werirm dedi.d belli olmuor ama baya zayıfmısın dedi kilomu duyunca.d

sen kaç kilosun? ben de gittim,bi faydası olmadı,herşey elinde yiyerek mideni genişleteceksin dedi.Doktorlar bile anlamıyo derdimizi.mide küçük,zaten yesem sana gelmicem

bana 200kg birini zayıflatmak 40 kilo birine kilo aldırmaktan daha kolay demişti..herkes yaşın ilerledikçe alırsın diyo.23 yaşındayım 40ından snr alcam heralde :43:

sen kaç kilosun? ben de gittim,bi faydası olmadı,herşey elinde yiyerek mideni genişleteceksin dedi.Doktorlar bile anlamıyo derdimizi.mide küçük,zaten yesem sana gelmicem

canım ya benim boy 1.65 44 kiloyum walla annamıolar derdimizi ya yiyebilsem saten ne işim war doktorda.) sonuclarm normal cıktı doktor hcbir ilac wermiym yiyerek alırsın dedi.d.d

slm kızlar. ben geçen sene diyetisyen aracılığı ile 1 senede 9 kilo aldım sonra fısssssss diye söndüm. o verdiği listeyi hayata uyarlaman gerekiyor. hep elinde birşeyler tıkınıyor olmak lazım.. benimde boy 180 şimdiki kilom 60. diyetisyene gittiğimde 56 kg. dım.. kilo aldığım dönemde 31 beden kot giyerken şşimdi üzerimde 26 beden ağlıyorrrrr :5: bugun herbalife ürününe başladım.. yararlı olur bence .

slm kızlar. ben geçen sene diyetisyen aracılığı ile 1 senede 9 kilo aldım sonra fısssssss diye söndüm. o verdiği listeyi hayata uyarlaman gerekiyor. hep elinde birşeyler tıkınıyor olmak lazım.. benimde boy 180 şimdiki kilom 60. diyetisyene gittiğimde 56 kg. dım.. kilo aldığım dönemde 31 beden kot giyerken şşimdi üzerimde 26 beden ağlıyorrrrr :5: bugun herbalife ürününe başladım.. yararlı olur bence .

diyetsyeninde bi faydası olmadı bana öle ilaclarda kullanmak istemiorm napcm bilmiorm.s

Ben yazın gitmiştim özelde diyetisyene :26:
Sen 1 ay uğraş didin bir sonuca ulaşamadım yani :25:
Bidaha da gitmem dedim diyestisyene felan :24:
Ama bugün kadın doğuma gittim doktorum çok zayıfsın diyetisyenle görüşsen iyi olur dedi :34:
5 gün sonra gidicem inşallah :23:

zaten diyetisyenin verdiği listeyi uygulayabilmekte sorun...bizde biliyoruz çok yiyince kilo alıcağımızı ama olmuyor işte lokmalar ağzımda büyüyor bende hemen hemen 1 öğünle günümü geçiriyorum...boyum 1.63 20 yaşında 53 kilodan 42 kiloya düştüm 1 haftada ... şimdi 26 yaşındayım 3 yaşında kızım var hala aynıyım..şuan kilom 45..9 aylık hamileyken 53 kiloydum düşünün artık...bence tek çözüm doktor tavsiyesi ile sağlıklı etkili güzel bir ilaç...

doktorada qttm hersey normal dedi ilac wermedi yiceksn dedi.d

canım sizin bence iştahınız yok.. yoksa çok yiyen biri mutlaka kilo alır. eskiden bende çok yememe rağmen dans ile sımsıkı ve zayıftım. sonra dansı bıraktım pc başında kalarak çok vakit geçirdim hamlaştım abur cubur cok yedim ne çektiyse canım yedim şuan ideal ölçülerim oldu kalçalarım 90. yani sen akşam saatleri geceleri 12 de falan dondurma ye,cips kola ye, sarelle ekmek ye bak gör nasıl kilo alıyosun:)) özellikle sınav zamanı salmıstım sarelle ekmek gece 12lerde yiyiodum hemen popom çıktı:D

ben gittim istahım olmasada zorla yedım. azar azar basladım sonra zatn ıstahın acılıo illa ki yemek ıstıyorsun. ilac falan dıyolar ama ılac kullanmayın kızlar ben bontavi diye bi ilac kullandım hıc bır ıse yaramadı ustelık saglık bakanlıgından onaylı bılmem ne yazıodu. ılaclarda ne kadar kalori olabılır kı? olsa bıle yıyerek almak gerekıo yoksa gerı ıner kılolar. ıstah acıcı elbette kullanın ama kılo aldırıcı seyler bence para tuzagı kendımden bılıyorum

kızlar cuma tartıldığımda 61 çıkmıştım tartıda.cumartesi pazar ve pazartesi midem almasada yedim sürekli toplam 5 6 öğün yemişimdir.ama en kalorili şeyleri yedim..sonuç bugün tartılıdım 63.600 gr çıktım.ben bol soslu makarna yada hazır mantılardan yemenizi öneririm.nutellada bol kalorili.

Back