kilo alma yarışması

__superisi

Guru
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2013
154
16
298
antalya
-Arkadaşlar her pazartesi buraya kilolarımızı yazıyoruz
-Hergün bu programa göre besleniyoruz

SABAH(08:00)
4 orta dilim ekmek, 1 kibrit kutusu kadar beyaz veya kaşar peynir,10 adet zeytin, 2 yemek kaşığı kadar pekmez veya reçel,1 adet yumurta, domates, salatalık, biber.

ARA ÖĞÜN(10:00)
1 su bardağı süt (2 yemek kaşığı pekmez ile), 5 adet tuzlu bisküvi, 1 adet meyve.

ÖĞLE(13:30 civarı)
1 kase domates çorbası (kaşarlı), 1 porsiyon etli sebze yemeği, 1 porsiyon pilav veya makarna, 2 orta dilim ekmek, 1 kase yoğurt, 1 adet meyve.

ARA ÖĞÜN(16:00)
1 porsiyon tatlı( istediğiniz bir tatlı seçin)

AKŞAM(19:30 - 20:00 civarı)
1 kase çorba, 1 porsiyon kurubaklagil yemeği, 1 porsiyon pilav veya makarna, 100 gram ızgara et, ton balıklı salata, 2 orta dilim ekmek, meyve.

YATMADAN ÖNCE
1 su bardağı süt (2 yemek kaşığı pekmezle), 4-5 adet bisküvi, meyve.
-bunları uygularsak kilo alacağımıza inanıyorum

not: Yarışmacı olmak isteyenler yorum bıraksınlar :)

Ben bu dediklerinden daha çok yiyorum. Alıyorum aslında ama biraz daha alırsam çok güzel olacak.

Ben bu dediklerinden daha çok yiyorum. Alıyorum aslında ama biraz daha alırsam çok güzel olacak.

önemli olan bu yediğimiz şeyleri çok düzenli yemek bnde yemek yiyorum ama düzensiz yediğim için kilo alamıyorum o yüzden bu kurallara uyarsak daha düzenli bir şekilde kilo alacağımıza inanıyorum. :)

Tatlım sizde gelin yeni açtığım yarışmaya 1 haftada en az 2 kilo daha yeni açtım :) adı "İnanamadım Yarışma Yaptım"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…