• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilo alma yarışması

__superisi

Guru
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2013
154
16
298
antalya
-Arkadaşlar her pazartesi buraya kilolarımızı yazıyoruz:21:
-Hergün bu programa göre besleniyoruz :31:

SABAH(08:00)
4 orta dilim ekmek, 1 kibrit kutusu kadar beyaz veya kaşar peynir,10 adet zeytin, 2 yemek kaşığı kadar pekmez veya reçel,1 adet yumurta, domates, salatalık, biber.

ARA ÖĞÜN(10:00)
1 su bardağı süt (2 yemek kaşığı pekmez ile), 5 adet tuzlu bisküvi, 1 adet meyve.

ÖĞLE(13:30 civarı)
1 kase domates çorbası (kaşarlı), 1 porsiyon etli sebze yemeği, 1 porsiyon pilav veya makarna, 2 orta dilim ekmek, 1 kase yoğurt, 1 adet meyve.

ARA ÖĞÜN(16:00)
1 porsiyon tatlı( istediğiniz bir tatlı seçin)

AKŞAM(19:30 - 20:00 civarı)
1 kase çorba, 1 porsiyon kurubaklagil yemeği, 1 porsiyon pilav veya makarna, 100 gram ızgara et, ton balıklı salata, 2 orta dilim ekmek, meyve.

YATMADAN ÖNCE
1 su bardağı süt (2 yemek kaşığı pekmezle), 4-5 adet bisküvi, meyve.
-bunları uygularsak kilo alacağımıza inanıyorum:56:

not: Yarışmacı olmak isteyenler yorum bıraksınlar :)

Ben bu dediklerinden daha çok yiyorum.:27: Alıyorum aslında ama biraz daha alırsam çok güzel olacak.:16:

Ben bu dediklerinden daha çok yiyorum.:27: Alıyorum aslında ama biraz daha alırsam çok güzel olacak.:16:

önemli olan bu yediğimiz şeyleri çok düzenli yemek bnde yemek yiyorum ama düzensiz yediğim için kilo alamıyorum o yüzden bu kurallara uyarsak daha düzenli bir şekilde kilo alacağımıza inanıyorum. :):56:

Tatlım sizde gelin yeni açtığım yarışmaya 1 haftada en az 2 kilo daha yeni açtım :) adı "İnanamadım Yarışma Yaptım"

Back