• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo alma yarışması başlamasını isteyenler

benZuZuy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2008
51
0
86
Erzurum
Merhaba arkadaşlar.son zamanlarda kilo almaya çalışan arkadaşlar arttı.bence kilo yarışmasını yapan arkadaşlar tekrar başlatabilir.ben nasıl yapılacağını bilmiyorum.benim önerim,sipraktin şurup,ballı yada pekmezli cici bebeli karışım (sabah-akşam),günde 3 tane maximus çikolata.(en çok kalorisi olan çikolata.bir paketinde 230 kalori var)ve bir muz.bunların hepsi yemeklerden sonra yapılsın.herkes boy-kilo-ve olmak istediği kiloyu yazsın.bence ortak diyetle deneyebiliriz.bunlar benim fikrim tabi..kabul edersiniz etmezsiniz bilmiyorum.sadece biraz birbirimizi yüreklendirelim.
benim boyum:167-----kilom:55(öncesinde 48-50)arası gezerdim.---ben 58 kilo olmak istiyorum.

bende varımmmm :1: bi ara ne güzel 5 kilo almıştım.düzenli yapıyodum herşeyi.ama sonra bıktım bıraktım hiç yemek yemedim 5 kilo verdim.boyum 1.60 40 kiloyum. 47 olsam ne güzel olur ama 45'de yeterli :)

merhaba kızlar ben geldim benimde boyum 165-kilom 49.5

ben buralardan okuyarak kendime karışık bi diyet hazırladım, sabah güzel bi kahvaltının üstüne yarım çay bardağı sade pekmez içiyorum üstüne koca bardak su. öğle yemeğimi de güzel yiyorum ekmeği arttırdım. akşam yemeğine kadar pasta bisküvi ne varsa atmaya başladım ara ara özellikle meyve de yiyiroum ama, akşama da gelince yine öğünümü düzgün yiyorum sonra meyve yatmadan önce yine yarım çay bardağı pekmez içip yatıyorum. 2 gün olucak bgn pekmeze başlayalı. ha bi de sabah kahvaltıdan sonra b12 vitamini alın kızlar iştah da açıyor hem:) salı günü tartılıcam bakalım :) haberleri yazarım yine:)

Son düzenleme:
bende varımmmm :1: bi ara ne güzel 5 kilo almıştım.düzenli yapıyodum herşeyi.ama sonra bıktım bıraktım hiç yemek yemedim 5 kilo verdim.boyum 1.60 40 kiloyum. 47 olsam ne güzel olur ama 45'de yeterli :)

ben buralardan okuyarak kendime karışık bi diyet hazırladım, sabah güzel bi kahvaltının üstüne yarım çay bardağı sade pekmez içiyorum üstüne koca bardak su. öğle yemeğimi de güzel yiyorum ekmeği arttırdım. akşam yemeğine kadar pasta bisküvi ne varsa atmaya başladım ara ara özellikle meyve de yiyiroum ama, akşama da gelince yine öğünümü düzgün yiyorum sonra meyve yatmadan önce yine yaeım çay bardağı pekmez içip yatıyorum. 2 gün olucak bgn pekmeze başlayalı. ha bi de sabah kahvaltıdan sonra b12 vitamini alın kızlar iştah da açıyor hem:) salı günü tartılıcam bakalım :) haberleri yazarım yine:)

bnm de 170 kilo da 45-46 gidip geliyor aynı sayılır aradaki fark hadi siz de başlayın bgnden itibaren salı günü sonuçları sölücez birbirimize:)

ben buralardan okuyarak kendime karışık bi diyet hazırladım, sabah güzel bi kahvaltının üstüne yarım çay bardağı sade pekmez içiyorum üstüne koca bardak su. öğle yemeğimi de güzel yiyorum ekmeği arttırdım. akşam yemeğine kadar pasta bisküvi ne varsa atmaya başladım ara ara özellikle meyve de yiyiroum ama, akşama da gelince yine öğünümü düzgün yiyorum sonra meyve yatmadan önce yine yarım çay bardağı pekmez içip yatıyorum. 2 gün olucak bgn pekmeze başlayalı. ha bi de sabah kahvaltıdan sonra b12 vitamini alın kızlar iştah da açıyor hem:) salı günü tartılıcam bakalım :) haberleri yazarım yine:)

Ay canım helal valahi ben pekmezi sütle karıştırıp içiyorum tek dikip içemem vallahi :) bende yazarım salı günü bol bol yiyorum :56:

Ay canım helal valahi ben pekmezi sütle karıştırıp içiyorum tek dikip içemem vallahi :) bende yazarım salı günü bol bol yiyorum :56:

canım bence sütle içme derim, üstüne su iç çünküm süt midede çok yer kaplıyor şişkinlik de yapabiliyo iştah açiyim derken kapama derim;) salı günü bekliyorum haberlerini:))) bol yemekli günler hepimize:D:D

böyle bir yarışma olursa, kilo vermeye çalışanlar, ki buna ben de dahilim, sizi ezer geçer hanımlar :1: :1: :1:
gelin günahımıza, kanımıza girmeyin :1: :1:

merabalar kızlar.ben beslenme danışmanlığı yapıyorum.yani insanlara doğru beslenmeyi öğretiyoruz.kilo almak ya da vermek isterseniz ve yardıma ihtiyacınız olursa ben burdayım =)

Ablalarım sıkıldım ben bu kilo alma işinden bıraktım gitti ya artık hiiç uğraşmıyorum kii :5:

Arkadaşlar bende 19 yaşındayım 41 kiloyum şuana kadar tek derdim kilo almak oldu.
Geçenlerde bulk diye kilo aldırıcı bi toz aldım eczanelerde satılıyor doktora danışmadım fakat bi yan etkisi olacağını sanmıyorum öyle olsa eczanelerde satılmazdı diye düşünüyorum sizede öneririm açıkcası. Denemedim henüz ama son çarem diyebilirim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Back