her gün cici bebe yemek pek sağlıklı gelmiyor bana canım o yüzden öyle dediim..neden öyle dedin canım? cicibebe ile ilgili olumsuz birşey mi duydun yoksa ??
her gün cici bebe yemek pek sağlıklı gelmiyor bana canım o yüzden öyle dediim..
kızlar sesiniz çıkmıyor naptınızz?
ben aynı devam2 gündür kendimi kötü hissediyorum. uzun süredir duymuyordum "kilo al" lafını. 3 kişi söyledi. 3 ü de senelerdir tanıdığım kişiler. yani ben farkında değilim sanki zayıf olduğumun,dillendirmene ne gerek var? bu sefer alttan almadım patladım hepsine yeter artık ya
Kilo almak vermekten ne zor bi durum ya. benim de boyum 166 kilom 46. Gittikçe eriyorum. iştahım olsa alıcam ama doyduktan sonra biraz zorlayım kendimi hemen midem bulanıyor yediklerimi çıkartmak zorunda kalıyorum. En sonki alışverişim de S bedenler bile oturmadı üstüme.Herkes beni evin küçüğü sanıyor20 yaşındayım geçen kan alan personel ''hiç acımayacak korkma dedi'' şok oldum
Düzenli bi yeme şekli hazırlanmalı yoğurttan,sütten,etten kısaca her şeyden.
Çok kafaya takınca daha kötü oluyor. Moralinizi düşürmeyin.
bende aynı durumdayım, ne ileri ne geri çıldırıcam artık
ilk başlarda iyi kilo alıyordum da şimdi yavaşladı hatta hiç alamıyorum artık. ne yapacağım gerçekten bilmiyorum insanların bakışları bile ne düşündüklerini anlamama yetiyor. çok şükür sağlığım yerinde ama bu gidişle psikolojim bozulacakMerhaba kızlar, benim de kilo alma sıkıntım varve gerçekten kilo almak, kilo vermekten daha zor Şöyle bol vitaminli bir program yapmak gerek :/ aslında düzenli de yemek yiyen biriyim, ama yine de olmuyor işte:/ kilom botuma göre az olunca, gün içinde yorgunluk, halsizlik, baş dönmesi de oluyor ister istemez
Ben kullanmıştım hiç bir işe yaramadı bende!KIZLAR ''BULK'' ADINDA BİR TOZ VAR, ECZANELERDE SATILIYOR SÜT VEYA SUYA KATILIP İÇİLİYOR BİR YAKINIM KULLANIP ÇOK GÜZEL KİLO ALMIŞ, HEMDE YAĞ OLARAK DEĞİL :)) KARBONHİDRAT AĞIRLIKLI BİR TOZ OLDUĞUNDAN ÇOK SAĞLIKLI KİLO ALMIŞ
Canim bende karbonhidrat tozu kullanıyorum ama o değil. Sen kaç kiloydun 45 oldun? Düzenli yemek yiyormusun ben tozu düzenli kullanıyorum fakat çok fazla yemek yediğini söyleyemem ben 43 ile basladim şuan 44.5 kiloyum 3 gün old.daha öncede kendi cabalarimla 45 oldum ama yine zayiflamistim simdi korkuyorum yine aldigin kilolar gidiyorum pekiUltima mass gain :) erkeklerin vucut gelistrmek icin kullandigi bi urun ama kilo almak icin birebir. Bir porsiyonu yaklasik 1000 kalori yani biz zayif kizlarin gun icinde yiyip alabildigimiz kadar 2 ayda 5 kilo mayisa 50 olmam lazim bense daha 45 olabildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?