• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo alma maratonum başlıyoor

axi___

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
400
33
118
A.B.D.
22 yaşındayım 1.65 boyunda 49 kiloyum ama bildigin safinaz gibi geziyorum ortalıkta . Bugüne kadar gitmedigim doktor yaptırmadıgım test kalmadı sorun yok çok şükür ama bi türlü kilo alamıyorum. Burdaki okudugum yorumlardan kendime göre bişeyler yapıp kilo alma maratonuna başlamaya karar verdim.. Her sabah kahvaltıdan sonra 1 su bardagına yarısına kadar pekmez yarısı su karısımını içecegim 4 5 gibi okuldan dönüyorum o zamanda aynen pekmez içecegim akşamda uyumadan bebe bisküvisi karışımını yapacagım. Bunların hepsini ara ara denemiştim mideni filan bulandırmıyor içmek sorun olmayacak ama devamlılık esas tabi . 30 mayısta kuzenimin dügünü var memlekete gittigimde herkesin şaşırmasını , istedigim kıyafeti özgürce giymek gülerken elmacık kemiklerimin belirginleşmesini istiyorum artık :)) bu şekilde sizce kaç kilo alırım 1 ayda ? Desteklerinizi esirgemeyin lütfen .

Son düzenleme:
bende 22 yaşındayım ama fazlalıklarımdan kurtulamıyorum
demekki her iki durumda kötü en iyisi 55 kilolarda olmak

canım ben diyetisyene gittiğimde keki çok sevdiğimi söylemiştim
diyetisyenin bana dediği şuydu

biz keki ve un kurabiyesini kilo almak isteyenlere veriyoruz demişti

2günde bir kek yap dilimle yanına al atıştır sürekli
:34:

Back