kilo alinirmi

BeyzaNur-

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2008
3.477
8.340
arkadaslar bilmiyorum belki acilmistir bu konu aradim bulamadim a.s.
tup beebk tedavisinde kilo aliniyormu:uhm:
biz basladik tedaviye ama henuz benimle ilgili bisiler yapilmadi esim uzerinde yogunluk var senağlama

cok merak ediyorum ya cok ilac kullaniliyormu yani benim eylule dogru yada eylulun ortalarinda asilamam yapilcak ramazanada denk geliyor oruc tutamiycammi yani ilac cok kullaniliyormu arkadaslar :KK43:

CANIM ben 2 micro yaprım.52 kiloyla başladım.3 yıl önce yani.şu an 53 kiloyum her zaman yediklerime dikkat ederim,yürürüm.o yüzden bana bir etkisi olmadı.26 yaşındayım.1.70 kilodayım.
Yanlış anlama ama 1000 kilo alsam bebeğim için degerrrrr...............
bunları düşünüp yorma beynini...........
bebeşine odaklan CANIMMM............

valla ben 50 kiloyla tedaviye başladım 53 kiloyla hamile kaldım yani 1.5 haftada 3 kilo aldım iğnelerden

öncelikle hayirli olsun tedaviniz..tüp bebek diil ama ICSI yaptirdim

ve yalnizca iki kilo aldim..bu birazda size verilen hormonun dozuyla

alakali..

ben kilo almadım ama çok şişmiştim.karnım falan bomba gibi olmuştu.[tabi olacak okadarda 45 yumurta çıktı içinden]sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

hyrlı osun cnım tedavınız merak etme fzla kılo laınmıyo tabı sende dıkkat edersen ılaca gelnce öle fzla ılac kullanılmyo ıgnelr var ama fzla bı ılac yok hakknızda hayrlısı olur inşllh artık tedavın ramzana gelırse ne yapcan oruc tutmazsn daha sonra yerıne tutarsın bnd eöel yapmıstm ozamnlar oruc tuatamamıstm daha snra tuttm

canım tedavin hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın.kilo insanın yapısıyla ilgili galiba biraz biz hanımlar tedaviyi bahane ediyoruz.ben açıkcası aşılamalarımda kilo aldım ama hiç dikkat etmiyordum ben tedavideyim hiç bişeyi det edemem deyip tam gaz yedim içtim ve kilo aldım.ama mikro enjeksiyon tedavimde aşılamaların kat kat fazlası hormon kullanmama rağmen çook kilo almadım.şu anda hamileyim tabi çok yeni hala hormon almaya devam ediyorum ama 1 kilo falan oynadı.çünkü bu sefer dikkat ettim.hep sebze ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum.sonuçta bebişlerimizi kucağımıza alacaksak boşverin kilo alalım.tombiş anneler oluruz.:1rolleyes:

Ben iki tup bebek denememdede yatarken kilo almadim ama olumsuz sonucu aldigim bir iki gunde ayniyim ama ondan sonra biray icinde bende bir istah acilioyr ve birayda bes kiloaliyorm.Sanirim depresyona girip yemekten aliyorum hirsimi.Bu belirttigim birayda sevdigim ne yemek varsa yapip yaptirip yiyorum.Sonrada basliyorum diyete ama bu kilolari vermek oldukca zor oluyor.Zannediyorumki tedavide kullanilan ilaclar belirli bir sure depolanip daha sonra kiloya donuyor,

tüp bebek tedavilerinde öyle kayda degecek kadar kilo alani duymadim.... ben hic almam... alanlar da saniyorum tedavide oldugu icin bol bol beslenip az hareket edenlerdir... normal hayatiniza devam ederseniz alacaginizi sanmam..

ilaclarin az ya da cok olusu da sizin sorununuza bagli... bir cok durumda 10-15 doz yeterliyken benim gibi durumlarda 55-60 doz kullaniliyor .. yani herkesde farkli... kiyaslama yapmak ya da fikir öne sürmek cok zor.. dr unuz yaklasik bir bilgi verebilir ama o bile kesin su kadar diyemez...

X