• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilo alımııı :(

alyana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
47
0
36
Aydın
arkadaşlar hamileliğimin 20.haftasındayım bugün doktora gittim ilk 4 ayda sadece 1 kilo almıştım şimdi en son 1 ayda 3 kilo almışım eski yememe göre bi iştah açıklığı söz konusu deil abur cuburda herzamanki gibi doktor böle giderse çok kilo alacağımı söledi :(( çok moralim bozuldu ne yapacağımı bilmiyorummm

Uzulme arkadasım ve hıc morlını bozma duzenlı beslenmene devam et ve tabıkı yapabılcegn uygn olan spor turlerınden faydalan bugn tartıya cıktım hamıle kaldıgmı ogrendıgm kıloya gerı donmusum dedım allah allahhh ne yedımkı 2 hafta ıcınde:)) sonra duurmu kabllendm dedım olabılr soncta hala basladıgım kılodayım hala kılo alms sayılmam dıye kendımı tesellı ettım:))) ve akabnde bırktıgm pılatese anıden bır dons yaptm ve ınsallah daha hıc bırkmıcm en azındn dıorum kılomu kontrl etmeme yardımcı olacktr buarada bende 19. haftamdayım ınsallah gonlumuze gore gecer hamılelgmz ve gereksız kılo almayz:)

bence çok fazla kilo almamışın arkadaşım dert etme bu durumu.hamileliğinin tadını çıkar.öyle kilo almadan hamilelik pek olmuyor,oluyorsa doktorun kendisi uygulasın...:47:

Back