- 25 Temmuz 2019
- 799
- 337
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olabilir korona var die gitmedim aslinda ya simdi dikkat etmek gerekior hap sorcam derken baska birsey yasamayalim.saglik ocagina sorsam olurmu ya illa kadin doğumcu olmali ama dimi yazz pahaliydi dmi yaYıllarca Yazz kullandım hiç kilo aldırmadı. Doktorunuza bir sorun bence bu ilacı
Eveet yazın fiyatı diğerlerine göre biraz daha yüksek ama doktorum bana yan etkisi en az olanlardan biri diyorduolabilir korona var die gitmedim aslinda ya simdi dikkat etmek gerekior hap sorcam derken baska birsey yasamayalim.saglik ocagina sorsam olurmu ya illa kadin doğumcu olmali ama dimi yazz pahaliydi dmi ya
denemek lazim sanirimDiane35 de kilo aldırmadı bana.
yaaa doktorun birsey soledigi yok ki dpgum kontrol hapi kullanalim dedk gecen yil kullan dedi korunmak icin ve duzenszlik icin 1 yil yasmin kullandm biraktm 1 ay oldu birakali istah acti ondan birsktm acaba istah acmayan varmi die dusundmnde arastrinca hepsi kilo yapiormus sanirim istah acmasi yani sisirmesi vsdiane tavsiye ediliyor genellikle ama doktorunu dinle tabii ki
arkadaslar 1 yildr yasmin kullandim kilo yapti istah açtı.en az yan etkili hap denilmesine rağmen en az yan etkili olan veya icip kilo almayan biri varmi aranizda memnun kalan aret duzenszligi icin iciorsumda 1 ay once biraktim
aynen bnde guzel hap die tercih etmistm acayip tatli yedirdi istah acip tatli krizi ceken biri deilm normalde ostah acti hep.saglik ocaklarinda verilen hapda sisirmisti hepsi sisiriomu ya gogus buyumeside kotu kocaman gosterio insani hic sevmem buyuk googus sismis vucut1.5 sene yasmin kullandım. Hic kilo almadim sadece goguslerim büyüdü. Adetimi duzene soktu ve kullanmayi bıraktığım ayda rahatlikla hamile kaldim
Yasminden cok memnundum
Ama yasmin kullanip haptan dolayı duzensizlik yasayan arkadaşım da olmustu
Her bünyeye farkli etki ediyor olabilir tabi
Valla ben göğüs kısmını sevdim açıkçası silikonlu gibi duruyordu 80di 85 olmustu ama tabi vücut siserse kötüaynen bnde guzel hap die tercih etmistm acayip tatli yedirdi istah acip tatli krizi ceken biri deilm normalde ostah acti hep.saglik ocaklarinda verilen hapda sisirmisti hepsi sisiriomu ya gogus buyumeside kotu kocaman gosterio insani hic sevmem buyuk googus sismis vucut
bnmde 80 hic sevmedim sisman gosterio insani gereksz siskinlik yapio demekki sudyen rahatsz edio resmen vucutta sisior onunla beraber istah acio acmayaynina bulsam keskeValla ben göğüs kısmını sevdim açıkçası silikonlu gibi duruyordu 80di 85 olmustu ama tabi vücut siserse kötü
cvp icin tsk ederim goguslerin filanda buyumedi dmi ne kadr kullandinQlairista kullandım. Böyle bir etkisi olmadı
1,5 sene kullandım hiç bir şekilde kilo almama sebep olmadı. Ben hiç bir yan etkisini görmedim.cvp icin tsk ederim goguslerin filanda buyumedi dmi ne kadr kullandin
ay cok saol denicm1,5 sene kullandım hiç bir şekilde kilo almama sebep olmadı. Ben hiç bir yan etkisini görmedim.
Bana doktor yazarken insanın normal hormon dengesine en yakın olan bu demişti. O yüzden kesinlikle yutmayı unutma etkisi azalır demişti. Umarım sana en uygun olanı bulursun canım :)ay cok saol denicm
cok tsk ederim aralikli kullansam olurmu acaba bunu denicem aralikli dedigim iste 3 ay kullanmayip 4. ay kullanmak gibiBana doktor yazarken insanın normal hormon dengesine en yakın olan bu demişti. O yüzden kesinlikle yutmayı unutma etkisi azalır demişti. Umarım sana en uygun olanı bulursun canım :)
Onu bilemeyeceğim canım. Bu konuda net bir şey söyleyecek kadar bilgili değilim.cok tsk ederim aralikli kullansam olurmu acaba bunu denicem aralikli dedigim iste 3 ay kullanmayip 4. ay kullanmak gibi
neden biliomusun gecen yilimdan biliorm dogum kontrol hapi kullanip biraktigim ilk 3 ay duzgun gelior adetim belki 2 gun erken 2 gun gec gelmistr ama gunu sayilirdi tabi 3 ayda snra yapay hormonlari vct attigi icin bnde baskio adet duzenszlikleri gelmio yumurta tembelligi deil bisi cikmadi ztnde gelmio sadece deli oluorm acqba bnde bu defa 3 ay araliklimi kullansam yada 4 ay oda olabilir gerci doktorlarn bunu onercegni sanmiorm ama omur boyu kullananlar bile var sigara icmiosa kullanabiliorlar