• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi kilo aldırmayan bebek maması

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Tuana627

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2014
30
6
18
Elazığ
öncelikle herkese iyi günler benim kızım 3 kilo 450 gr dogdu ama ilerleryen haftalarda zayıfladıgı için doktor mama vermelisin yoksa hastaneye yatırmamız gerekiyor dedi SMA mamaya basladık suan kızım 5 aylık ve 7 bucuk kilo gecen doktora gittigimizde mamayı artık az vermeye calış dedei ama az verincee aglıyor ne yaptıysamda sütüm de artmadı malesef. şimdi mamasını degiştirip kilo aldırmayan bir mamaya gecmek istiyorum lütfen bilgisi olan varsa yardımcı olsun

Mamanın markasıyla alakalı değil, fazla beslendiği için kilosu bu şekilde. Yavaş yavaş azaltmaya başlayın. Zaten ek gıdaya geçersiniz yakında.

Bence saçma dusunuyorsun.. bebeğin aşırı kilolu değil ki zayıflatan mama istiyorsun,sadece göğsünde fazla. oyala ben öyle yapıyorum

teşekkür ediyorum düşünceleriniz için güğsümde süt bittigi zaman durmuyor malesef saçma olabilir düşüncem evet de ne yapacagımı şaşırdım çünkü eşimin aileside kendisi de oldukca kilolu ve hemen hepsinde seker hastalıgı var biraz da ondan korkuyorum mille diikat et obez olur diyio duruyor ondan böyle bişey sordum

Bence kafana böyle şeyleri takma ve kimseyi duyma..bence kilosu iyi bebeği zayıflatma.. ama soyleyeyim hero baby çok kilo aldirmiyor....her bebeğe göre degisir tabiki

Back