- 10 Nisan 2009
- 164
- 1
- Konu Sahibi .......ceren.........
ben kilo aldıran vitamin hapı arıyorum ama henüz bulamadım yanii vitamin hapları var ama kilo aldıran vitamin yok..ben kilo almak istiyorum zayıfım önerilerinizi bekliyorum...sevgiler..a.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
xesinx in dediği şurup (sipraktin veya prakten )iştah açıcı bi şurup fakat çok uyku yapıyo ben kullandım biraz ama uyku yaptığı için bırakmak zorunda kaldım ama iştah açıyo ve kullanan arkadaşlarım kilo aldı
Bu sorun bende de var, bekara karı boşamak kolay gelir derler ya buda o hesap... Ye, iç yat.. olmuyor işte... yattığın yerde bile metabolizma çalışıyor ve yediğini yaktırıyor sana.Tamamiyle metabolizma ile alakalı yani... Kimi insanlar için, Kilo vermekten daha zordur kilo almak.
1 gün hafif şeyler yiyim yada öğün atlatıyım hemen 1/2 kilo vermiş oluyorum ...
bu yüzden doktora gittim tahlil şu bu... hepsi normaldi.
omega3 + 15 günde bir protein yapısını arttıran iğne + sabah öğle akşam yemekten 10 dk.önce içilen bi hap ( ismini yazmam yanlış olur diye yazmadım )verdi. doktor gözetimi altında 41 kilo ile başladım 1 ayda 4 kilo aldım şuan 45 kiloyum.. 1 ay daha kullanacakmışım bunu. hedefim 48 / 49 kilo :)