• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo aldıran sebze ve meyveler...

yelizidil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2009
88
0
86
Antalya
merhaba herkese..:3:

bn bayadr yediklerime dikkat ediyorum spor da yapiorm. tatli türü zaten yemiyorum. yediqim yemekler de 1 yemek kasiqi falan yaq iceriyor. fakat buna raqmen kilomda ciddi bi deqisiklik olmadi.. ama meyvelerden süpelerniyorum. 1 haftadr karpuz yiodum. buqün internetten baktiqim kadaryla karpuz kilo aldiriomus. (ama kalorisi az diye karpuz yiodum) ayrica abartmdan kiraz falan da yiyodm. nese.. sizin de yediqinizde kilo aldiqinizi düsündüqünüz sebze meyve varmi? bu konuda eminim bir sürü bilqi almak isteyenimiz vardir:1:

tesekkr ederm simdiden:)))

Lütfen türkçe karakterler kullanmaya ve eksik yazmamaya özen gösteriniz, chat tarzı iletişim sayfalarında ki tarzda paylaşım yapmayınız...

bende de günde 1 elmadan fazla yediğimde tartıda oynama oluyor eskisi kadar çok yemiyorum artık karbonhidrat fazlaymış elmada....

incir 1 tanesi 1 porsiyon.
kiraz 12 tanesi bir porsiyon.
üzüm ve dut da çok kalorili.
kayısı 4 tane.
hurmayı çok kalorili sanıyordum ama diyetisyenim 4-5 hurmanın 1 porsiyon olduğunu söylemişti.

bende klo vermek istiyorum ama meyvelere karşı aşırı düşkünlüğüm var :S canım sıkıldıkça meyve yiyorum sonuçta bir günün sonunda bi porsyon karpuz, bir kaç porsiyon kiraz, iki porsiyon kayısı, iki tane şeftali, tabi erikleri ve armutu da unutmamak lazımakannehir azaltsam kilo verebilir miyim ??boshayallersmile

karpuz kavun üzüm incir bence

zaten şeker oranları çok yüksek olduğundan, kan şekeri yedikten kısa bi süre sonra düşüyo, insan hemen acıkıyo, daha fazla yediriyo yani

karpuz kavun üzüm incir bence

zaten şeker oranları çok yüksek olduğundan, kan şekeri yedikten kısa bi süre sonra düşüyo, insan hemen acıkıyo, daha fazla yediriyo yani

dogru haklisin, simdi mantikli geldi, karpuz aciktiriyor

bide ben yeşil fasülye yediğimde dahada yemek istiyorum iştahımı çok açıyo bilmiyorum herkeste aynı etkiyi bırakır mı belki de ben sevdiğim için öyledir...

Back
X