Kilo alamıyorum :(

Fazla karbonhidratlı şeyler öneriliyor bunların fazlasını almak da zararlı. Kilo alayım derken göz çıkarmayın. Bende de aynı sorun var akışına bıraktım.
Yıllarca kilo almaya çalışmış, şimdi vermesi gereken fazladan 2-3 kilosu olan biri olarak bir sürü formul var bende.
Öncelikle spora başla imkanın varsa. Spor salonundan sana beslenme listesi de verirler gürbüz çocuk olursun.
İkinci yöntem, supradyn+kola ikilisi. İkisini birlikte tüketince nasıl bir etkileşim yapıyorlar bilmiyorum ama baya kilo aldırıyor. Aile hekimi tavsiye etmişti bana.
Üçüncüsü bebek ya da yaşlı maması.. Bebek maması daha lezzetli. En az günde iki öğün, özellikle gece yatmadan önce yersen tombalak olabilirsin.

Yıllarca kilo almaya çalışmış, şimdi vermesi gereken fazladan 2-3 kilosu olan biri olarak bir sürü formul var bende.
Öncelikle spora başla imkanın varsa. Spor salonundan sana beslenme listesi de verirler gürbüz çocuk olursun.
İkinci yöntem, supradyn+kola ikilisi. İkisini birlikte tüketince nasıl bir etkileşim yapıyorlar bilmiyorum ama baya kilo aldırıyor. Aile hekimi tavsiye etmişti bana.
Üçüncüsü bebek ya da yaşlı maması.. Bebek maması daha lezzetli. En az günde iki öğün, özellikle gece yatmadan önce yersen tombalak olabilirsin.

Supradayn ne anlayamadım? Peki bebek mamasının zararı olmaz mı?

Bende alamıyordum. Dr bana demir hapı verdi iştahım açıldı. Kalori sepeti diye bir site var(umarım reklama girmedi) ona üye oldum orada hedeflediğin kiloya ulaşmak için günde ne adar kalori alman gerektiğini sana söylüyor her gün yediğimi içtiğimi yazdım kendi hesaplıyor. Bu site kilo vermek isteyenler içinde iyi.
Tahinde çok fazla kalori var. Salepte de öyle. Birde burada bir arkadaşın açtığı konu vardı geceleri bebe bisküvisi süt pekmez karışımı onuda 4 ay uyguladım kilo aldım. :KK76:

Şimdi buda dert mi diyenler olucaktır. Evet buda bir dert. Büyük dert olmasa da bana göre bir dert. Nasıl kilo alıp kilolarını dert edip zayıflamak isteyenler olduğu gibide bende kilo almamamdan çok zayıf olmamı dert ediyorum. Ortaokul yıllarımda yani ergenlik dönemlerimde bunu kendime dert ediyordum. Keşke biraz kilo alsam diyordum. Şimdi üniversitede okuyorum hala aynı kilodayım:confused: Hatta galiba kilo vermişim. Kiyafetlerim bana büyük gelmeye başladı, pantalonum gömleklerim hatta benim sütyenlerimde göğüslerim büyük onlar bile küçülmüşler galiba :KK43: Nasıl kilo alabilirim? Spor yapsam yada mesela vitamin filan içsem kilo alabilirmiyim?

Arkadaşlar unuttum söylemeyi ben biraz hiperaktifim çok fazla hareketliyimdir. Ayrıca da hamur makarna filan yeyin diyorsunuz ben hamura bayılıyorum özellikle makarnaya bayılıyorum.Yani makarna çözüm değil.
canım kilo almak isteyenler kısmına konu açtım gel sende katıl bize:)

merhaba. kilo almak için diyetisyene gidebilirsin. en azından sağlıksız kilo almazsın. cips falan yeme bence. çok sağlıksız tamamen trans yağ.bu arada kk da diyet ve beslenme bölümünde senin gibi kilo almak isteyenlerin grubu var. orayı da takip et.
ben genelde zayıflama topiklerine takılıyorum da, bu kilo almak isteyenler da nedir yahu diye bi ara bakmıştım. onlarda zayıflıktan muzdarip

ay belki kızıcaksınız ama keşke bende zayıf olsam....Burda kilo almak isteyenler diye bir bölüm var oraya bakın isterseneiz.Bişi sorucam ben haraketli insanları çok merak ediyrum yani bir insan evde ne kadar harekli olabilir ki?Neler yapıyosunuz mesela?

ay belki kızıcaksınız ama keşke bende zayıf olsam....Burda kilo almak isteyenler diye bir bölüm var oraya bakın isterseneiz.Bişi sorucam ben haraketli insanları çok merak ediyrum yani bir insan evde ne kadar harekli olabilir ki?Neler yapıyosunuz mesela?

Ya onu bunu bilmem de mesela ben genelde enerji patlaması yaşıyorum. Evin içinde kalkıyorum darbuka muziğinin sesini açıyorum hemen coşuyorum oryantal yapıyorum hopluyorum filan falan. Biraz garip ama öyle herkesin olduğu gibi benimde garip takıntılarım var. Ben darbuka sesine bayılıyorum. :KK36::KK36::KK36:Kendimi çok enerjili hissediyorum. Darbuka sesi benim motivasyonum. Oryantal izlemesem ya oynamasam bile genelde sesinden bile mutluluk duyuyorum. Tabii bunları ancak evde yapıyorum.

Fakat bana dışarıda da çok enerjili olduğumu söylerler. Konuşurken bile enerji dolu konuşuyorum. Kıpır kıpır tabiri var ya o benim, tam kıpır kıpırım:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Genelde el kol hareketleri yada işte yerimde duramıyorum.

Kusura bakmayın biraz konu dışına çıktık

en sevmediğim insan modeli:KK53: ayol nerenize yiyorsunuz bilmem makarna severşm demiş bide :KK47: şaka bi yana özgürxe yiyip kilo almayan insanlardan olmak isterdim :KK70:anacım su içsem yarıyo kategorisindenim ben:kk77: diyetisyene giden arkadaşım vatdı verdirdikleri gibi aldırıyorlarda bi düşün derimEn Büyük KK

Ya onu bunu bilmem de mesela ben genelde enerji patlaması yaşıyorum. Evin içinde kalkıyorum darbuka muziğinin sesini açıyorum hemen coşuyorum oryantal yapıyorum hopluyorum filan falan. Biraz garip ama öyle herkesin olduğu gibi benimde garip takıntılarım var. Ben darbuka sesine bayılıyorum. :KK36::KK36::KK36:Kendimi çok enerjili hissediyorum. Darbuka sesi benim motivasyonum. Oryantal izlemesem ya oynamasam bile genelde sesinden bile mutluluk duyuyorum. Tabii bunları ancak evde yapıyorum.

Fakat bana dışarıda da çok enerjili olduğumu söylerler. Konuşurken bile enerji dolu konuşuyorum. Kıpır kıpır tabiri var ya o benim, tam kıpır kıpırım:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Genelde el kol hareketleri yada işte yerimde duramıyorum.

Kusura bakmayın biraz konu dışına çıktık
Ya ne kadar güzelllll...!Keşke bende sizin gibi olsam kilo falan kalmazdı bende de...Bıraksanız tüm gün koltukta oturabilirim mesela ben :KK43::KK43:keşke sizin gibi enerjik olsam...

tok karnına yeme adeti edinin. doydum dedikten sonra tatlı söyleyin, akşam yemeğinden 1-2 saat sonra nutella kavanozunun içine düşün, uykuya yakın bir avuç badem ceviz yiyin, muz yiyin. işin sırrı tokken yemek. makarna yiyorsunuzdur da acıkınca ve doyana kadar yiyorsunuzdur. ben mesela o makarnanın üstüne bi de cheesecake söylüyorum:)

balık yağı hapı iç , ben çocukken babam kilo alıyım diye hep alırdı ...şimdide vermeye çalışıyorum ....

Arkadasin da dedigi gibi tokken yiyeceksin yoksa olmaz bu is. Bizde böyle yapa yapa kilo aliyoruz. Gerci ben haraket ediyorum ve cok yiyorum kilom 51 50 falan, boyum da kisa. Gercekten yemek yemek cok zevkli, sürekli yiyorum ben utanilacak kadar hatta. Bir bayana yakismayacak kadar :KK53:

Uyumadan yemek yiyip, makarnaya cipse fast fooda abanıp yiyip yiyip yatarsaniz kilo almazsiniz da uc yila mefta olursunuz herhalde.
Bu iş oyle bilgisiz insandan ogrenilecek bi sey degil.
Gideceksiniz bir spor salonuna yazilacaksiniz.
Size beslenme plani cikaracaklar ona gore sporunuzu da yapıp kastan kilo alacaksiniz.

Kesinlikle gece yatmadan yemek yemeyin. Öyle ezbere hamurişi, makarna filan yemekle kilo alınmaz. Yine zayıf ama bu defa yağlı ve sağlıksız bir zayıf olursunuz. Spor mutlaka yapmalısın, proteinleri karbonhidratlarla beraber tüket. Gün içinde mutlaka ara öğün olsun. Kuruyemiş yeme alışkanlığı edin, badem, fıstık, fındık, ceviz, kuru kayısı, kuru erik... Pekmez iç, sabahları mutlaka zengin kahvaltı yap, gece yatmadan süt iç.

Ya ne kadar güzelllll...!Keşke bende sizin gibi olsam kilo falan kalmazdı bende de...Bıraksanız tüm gün koltukta oturabilirim mesela ben :KK43::KK43:keşke sizin gibi enerjik olsam...
Ya bende evcilim koltukta oturup televizyon izlemeyi seviyorum ama kalkınca da fena kalkıyorum:KK53: Kafama düştüğü gibi hareketler yapıyorum o yüzden yalnız olduğum zamanlarda odam da filan yapıyorum:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Bir keresinde annemler doğum gününe gitmişlerdi bende oturup koltukta televizyon izliyordum evde, sonra gece oldu biraz eğleniyim ya dedim ve aniden kalktım muziği koydum başladım dans etmeye sonra dedimki yeter artık gece gece bir gören filan olur dedim muziğin sesini kestim durdum , aniden kapı açıldı "a anne geldiniz mi" dedim "ha geldik, deminden beri pencereden seni izliyorduk, gece gece napıyorsun ya biz değilde ya bir başkası görseydi" dedi. :rolleyes::rolleyes::rolleyes:Şaşırdım ya tüm günü otur gece 5 dakika kalk dans et yakalan var mı böyle rezillik, fena yakalandım:KK70:

X