- 6 Ekim 2014
- 249
- 148
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında evet iştahım yerinde.iştahın yerinde mi ?
o zaman alamamanın sebebi kan değerlerin olabilir...Aslında evet iştahım yerinde.
Yıllarca kilo almaya çalışmış, şimdi vermesi gereken fazladan 2-3 kilosu olan biri olarak bir sürü formul var bende.Fazla karbonhidratlı şeyler öneriliyor bunların fazlasını almak da zararlı. Kilo alayım derken göz çıkarmayın. Bende de aynı sorun var akışına bıraktım.
Yıllarca kilo almaya çalışmış, şimdi vermesi gereken fazladan 2-3 kilosu olan biri olarak bir sürü formul var bende.
Öncelikle spora başla imkanın varsa. Spor salonundan sana beslenme listesi de verirler gürbüz çocuk olursun.
İkinci yöntem, supradyn+kola ikilisi. İkisini birlikte tüketince nasıl bir etkileşim yapıyorlar bilmiyorum ama baya kilo aldırıyor. Aile hekimi tavsiye etmişti bana.
Üçüncüsü bebek ya da yaşlı maması.. Bebek maması daha lezzetli. En az günde iki öğün, özellikle gece yatmadan önce yersen tombalak olabilirsin.
Vitamin hapı, eczanelerde var.Supradayn ne anlayamadım? Peki bebek mamasının zararı olmaz mı?
canım kilo almak isteyenler kısmına konu açtım gel sende katıl bize:)Şimdi buda dert mi diyenler olucaktır. Evet buda bir dert. Büyük dert olmasa da bana göre bir dert. Nasıl kilo alıp kilolarını dert edip zayıflamak isteyenler olduğu gibide bende kilo almamamdan çok zayıf olmamı dert ediyorum. Ortaokul yıllarımda yani ergenlik dönemlerimde bunu kendime dert ediyordum. Keşke biraz kilo alsam diyordum. Şimdi üniversitede okuyorum hala aynı kilodayım Hatta galiba kilo vermişim. Kiyafetlerim bana büyük gelmeye başladı, pantalonum gömleklerim hatta benim sütyenlerimde göğüslerim büyük onlar bile küçülmüşler galiba Nasıl kilo alabilirim? Spor yapsam yada mesela vitamin filan içsem kilo alabilirmiyim?
Arkadaşlar unuttum söylemeyi ben biraz hiperaktifim çok fazla hareketliyimdir. Ayrıca da hamur makarna filan yeyin diyorsunuz ben hamura bayılıyorum özellikle makarnaya bayılıyorum.Yani makarna çözüm değil.
ay belki kızıcaksınız ama keşke bende zayıf olsam....Burda kilo almak isteyenler diye bir bölüm var oraya bakın isterseneiz.Bişi sorucam ben haraketli insanları çok merak ediyrum yani bir insan evde ne kadar harekli olabilir ki?Neler yapıyosunuz mesela?
Ya ne kadar güzelllll...!Keşke bende sizin gibi olsam kilo falan kalmazdı bende de...Bıraksanız tüm gün koltukta oturabilirim mesela ben keşke sizin gibi enerjik olsam...Ya onu bunu bilmem de mesela ben genelde enerji patlaması yaşıyorum. Evin içinde kalkıyorum darbuka muziğinin sesini açıyorum hemen coşuyorum oryantal yapıyorum hopluyorum filan falan. Biraz garip ama öyle herkesin olduğu gibi benimde garip takıntılarım var. Ben darbuka sesine bayılıyorum. Kendimi çok enerjili hissediyorum. Darbuka sesi benim motivasyonum. Oryantal izlemesem ya oynamasam bile genelde sesinden bile mutluluk duyuyorum. Tabii bunları ancak evde yapıyorum.
Fakat bana dışarıda da çok enerjili olduğumu söylerler. Konuşurken bile enerji dolu konuşuyorum. Kıpır kıpır tabiri var ya o benim, tam kıpır kıpırım Genelde el kol hareketleri yada işte yerimde duramıyorum.
Kusura bakmayın biraz konu dışına çıktık
Ya bende evcilim koltukta oturup televizyon izlemeyi seviyorum ama kalkınca da fena kalkıyorum Kafama düştüğü gibi hareketler yapıyorum o yüzden yalnız olduğum zamanlarda odam da filan yapıyorum Bir keresinde annemler doğum gününe gitmişlerdi bende oturup koltukta televizyon izliyordum evde, sonra gece oldu biraz eğleniyim ya dedim ve aniden kalktım muziği koydum başladım dans etmeye sonra dedimki yeter artık gece gece bir gören filan olur dedim muziğin sesini kestim durdum , aniden kapı açıldı "a anne geldiniz mi" dedim "ha geldik, deminden beri pencereden seni izliyorduk, gece gece napıyorsun ya biz değilde ya bir başkası görseydi" dedi. Şaşırdım ya tüm günü otur gece 5 dakika kalk dans et yakalan var mı böyle rezillik, fena yakalandımYa ne kadar güzelllll...!Keşke bende sizin gibi olsam kilo falan kalmazdı bende de...Bıraksanız tüm gün koltukta oturabilirim mesela ben keşke sizin gibi enerjik olsam...