Tiroitlerinize problem var mı? Hiç baktırdınız mı eğer tiroitler fazla çalışırsa kilo alamazsınız,az çalışır isede kilo alırsınız,eğer baktırmadıysanız baktırın,doktora danışmadan da vitamin kullanmayın fazla vitamin bile zararı var.Şimdi buda dert mi diyenler olucaktır. Evet buda bir dert. Büyük dert olmasa da bana göre bir dert. Nasıl kilo alıp kilolarını dert edip zayıflamak isteyenler olduğu gibide bende kilo almamamdan çok zayıf olmamı dert ediyorum. Ortaokul yıllarımda yani ergenlik dönemlerimde bunu kendime dert ediyordum. Keşke biraz kilo alsam diyordum. Şimdi üniversitede okuyorum hala aynı kilodayımHatta galiba kilo vermişim. Kiyafetlerim bana büyük gelmeye başladı, pantalonum gömleklerim hatta benim sütyenlerimde göğüslerim büyük onlar bile küçülmüşler galiba Nasıl kilo alabilirim? Spor yapsam yada mesela vitamin filan içsem kilo alabilirmiyim?
Tiroitlerinize problem var mı? Hiç baktırdınız mı eğer tiroitler fazla çalışırsa kilo alamazsınız,az çalışır isede kilo alırsınız,eğer baktırmadıysanız baktırın,doktora danışmadan da vitamin kullanmayın fazla vitamin bile zararı var.
Ay hiç sorma o konuşanlar var ya. Çok yeyince dert az yeyince de dert. Çok yeyince neden bu kadar çok yiyorsun diyorlar,az ye sonra kilo alıyorsun diyorlar, az yeyince de yemek ye kız diyorlar. Genelde bana çok diyorlar komşular bile yemek ye diyorlar, yediğim şeylere bile laf ediyorlar. Ay yine mi makarna yiyorsun filan diyorlarBen kilomu begenirdim hatta erkek arkadasimda begenir ama erkek arkadasimin ailesi çok zayifsin olceksin diye diye beni her gördüklerinde cigliklar ata ata bunalima soktular beni. Sinir oluyorum acayip. O yüzden bende artik kilo almak istiyorum. Konunu bende takip edeceğim bakalim.
Ben tam bir makarnacıyım hamur yemeklerine bayılıyorum.makarnayla ekmek ye geceleri yatmadan yemek ye.
Ay ne güzel olurdu ya dimi, vermek isteyenler almak isteyenlere kilolarını dağıtıp hem kilo vermek isteyenler kilolarından kurtulur hemde almak isteyenler kilo alırdılarOhoo istedigin kilo olsun. Ben sana bes kilo hibe ederim:)
Fazla vitamin değil yani bir süre alsam dozunda bir problem açmaz umarım.28 yaşıma kadar ben de öyleyim.Boy 1.65 kilo 48-50 arası idi.Şimdi kilom 59.Yani ağzına kürekle vurmadan sus demiyorum tabi :) Yaş ilerledikçe kilo alıyorsun hiiiç merak etme.Sakın vitamin vs gibi şeylerle hormonlarını bozma çok ciddi sorunlar çıkıyor.Gebelik vs konularda.Hatta ilerde kilo almaya başlayınca geri dönüşü olmayanlar da oluyor.Obez oluyorlar yani.Sakın derim bişey kullanma.
Ay hiç sorma o konuşanlar var ya. Çok yeyince dert az yeyince de dert. Çok yeyince neden bu kadar çok yiyorsun diyorlar,az ye sonra kilo alıyorsun diyorlar, az yeyince de yemek ye kız diyorlar. Genelde bana çok diyorlar komşular bile yemek ye diyorlar, yediğim şeylere bile laf ediyorlar. Ay yine mi makarna yiyorsun filan diyorlarBazen sinirleniyorum kendimi zor tutuyorum.