Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
20.haftaya kadar hiç kilo almadım hatta +/- 2 kilo işe ilerledim hep. su an 29.haftadayım ve 12 kilo aldım sağlıklı beslenin gerisi önemli değil yani. benim doktor takiplerimde de kilom hep normal görüldü
Kilo alma durumunuzdan daha önemlisi bebeğin gelisimine uygun olmasıni takip edin.zaten kilo alımı 14 haftayken fazla olmuyor ,bende bir iki kilo almıştım. Şuan 10 kilo aldım.
10.haftadayim sifir kilo alimi cok sukur Sonra sonra kilo almak daha mantiki doktorlarda bunu oneriyor ilk 3 ay bebege beslen diger aylar istemeden de kilo alirsin dedi bana
Şuan çok erken zaten ayrıca siz kilo almayacaksiniz bebeğiniz alacak önemli olan sizin kilonuz değil 4 doğum yaptım hespinde stabil 12 kg aldım çocuklarım 4 kilo ve üstü doğdular benim geriye 6 fazlam kalıyordu oda eşi suyu derken doğumda bütün kilolarım gidiyordu sizin kendi kilonuz ile bebeğin bir değil arkadaşım 9 ayda 500 gram almıştı bebeği 2700 doğdu mesela kendi kilosu ile bebeğin arasında ki yüksek mesefaye bakın
Kilo alma durumunuzdan daha önemlisi bebeğin gelisimine uygun olmasıni takip edin.zaten kilo alımı 14 haftayken fazla olmuyor ,bende bir iki kilo almıştım. Şuan 10 kilo aldım.
20.haftaya kadar hiç kilo almadım hatta +/- 2 kilo işe ilerledim hep. su an 29.haftadayım ve 12 kilo aldım sağlıklı beslenin gerisi önemli değil yani. benim doktor takiplerimde de kilom hep normal görüldü
10.haftadayim sifir kilo alimi cok sukur Sonra sonra kilo almak daha mantiki doktorlarda bunu oneriyor ilk 3 ay bebege beslen diger aylar istemeden de kilo alirsin dedi bana