KİLO ALAMAM SANIRIM GENETİK

Cileklisurat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2021
9
7
36
26
Merhaba arkadaşlar.. 21 yaşındayım minyon ve oldukça zayıf bir kızım 40 kiloyum kardeşlerim de tıpkı benim gibi zayıf. Annem de genç kız iken benim gibi çok zayıfmış evlendikten doğum yaptıktan sonra kilo almış. Kendimi bildim bileli bu kilolardayim aklınıza gelebilecek her yöntemi denedim fakat alamıyorum. Doktor doktor gezdim bir sıkıntı mı var diye. Tiroitlerime metobolizmama vitaminlere aklınıza gelebilecek herseye baktırdım hicbir sorun yok. Kurt mu var diye düşündüm ama o da yok. Benim durumumda olanlar beni anlayacaktır artık sağlık sorunum olsunda o yüzden kilo alamıyor olayım düzeltince normal kilolara geleyim demeye başladım. Nişanlıyım ve önümüzde ki yıl düğünüm olacak. Giydiğim hiç birsey üzerime oturmuyor yakışmıyor. Kilomdan ötürü yaşımı asla göstermiyorum. Aldığım herseyi terziye vermekten çok yoruldum. Artık psikolojim kaldırmıyor. Diyet listeleri ilaçlar bal keçiboynuzu cicibebe hepsini denedim ama olmuyor bana tavsiye verebilecek olan var mı çünkü artık aynaya bakmak istemeyecek raddeye geldim. Lütfen sadece halimden anlayanlar ve gerçek bir tavsiyesi olanlar bana yardımcı olsun. Sizleri seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…