kıllı erkekler midemi bulandırıyor....

anaksunamun34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2012
53
0
tv dizilerinden tutun her yerde bu simsiyah sakallı göğüs kıllarını gömlek düğmelerini açarak veya kollarını sıvayarak gösteren ve bununla övünen erkekler mevcut.. sevmek zorunda değilim ama nereye baksam onlar.. bide kaşlarını kaldırıyo bazıları sert erkek imajı..bıktııım!! şöyle tertemiz yüzlü erkeklere hasret kaldık..yani acaba size soruyorum kızlar.. bu çeşit kıllı erkekleri seviyormusunuz? ? bana goril yada şempanzeleri hatırlatıyo aşırı kıllı erkekler.. bide kıllarıyla övünenler yok mu !! erkek kıllı olcakmış peh...kedide köpekte de kıl var .. kıl oldum abi !:KK53::KK53:

Ben de hoşlanmıyorum goril abi tipli erkeklerden... lakin ben yurtdışında yaşıyorum, buradaki erkeklerin hepsi sarışın ve kadife tenli :) yani göz zevkimi bozan kimse yok :)

Ben de sevmiyorum kıllı erkek.O yüzden hayatıma sadece sarışın erkekleri sokarım:KK14: Parlak çocuklar iyidir:KK53:

tv dizilerinden tutun her yerde bu simsiyah sakallı göğüs kıllarını gömlek düğmelerini açarak veya kollarını sıvayarak gösteren ve bununla övünen erkekler mevcut.. sevmek zorunda değilim ama nereye baksam onlar.. bide kaşlarını kaldırıyo bazıları sert erkek imajı..bıktııım!! şöyle tertemiz yüzlü erkeklere hasret kaldık..yani acaba size soruyorum kızlar.. bu çeşit kıllı erkekleri seviyormusunuz? ? bana goril yada şempanzeleri hatırlatıyo aşırı kıllı erkekler.. bide kıllarıyla övünenler yok mu !! erkek kıllı olcakmış peh...kedide köpekte de kıl var .. kıl oldum abi !:KK53::KK53:

biz yaratmadık ki eleştirelim :KK20:

kıl var kıl var :KK53: bahsedilen gogsunde koca bir orman barındıran erkek degil tabiki olucaksada abartılmadan olsun :KK9: ama kirli sakalı olmayan erkekde pek cekici gelmiyor bana mumkunse o olsun

ahahha :KK70: konu fena değil :) Ya zevkler ve renkler tartışılmaz elbette. Kişiye göre değişir bu durum. Sevenlerde var. Ama ben sevmem o ayrı.:)
Ama istemezsen aldırt be annem :KK66: ^^
Aha da bu son konuya cevabımdı şimcik yatıyom aydi Allah raaaatlık versin beaa :)

X