yardım edin
benim 2. sorunum olan vücut kılların bacaklarım genital bölgem ve koltuk altım aslında pek umrumda değildi bunlar ama artık umrumda cünkü üniversiteye gidicem ve güzel bakımlı olmak istiyorum ama olmuyorben küçükken bacaklarımı hep jilet ile aldım çünkü bana annem birşey göstermedi önemsemedi galiba... ama şimdi ben eziyetini cekiyorum genital bölgemi jiletle almıyorum artık son 2 aydır hep eldivenle almaya calışıorum ama genede eziyet ve cıkarken hep sivilce şeklinde oluyor ayriyetten bacaklarımda keza öyle ve jiletten başka birşeyle alınca acayyip yara içinde kalıyor gittim hususi makine aldık annemle bana ama oda kötü yaptı her ay elime toplu parada geçmediği için ağdayıya gidemiyorum malum okuyorum ve günlük para alıyorum babamda bacaklarımdaki sorunlara dönünce hep kıl köklerim kırmızı kırmızı benek benek doktora gittim sadece lazer gecirir dedi ama bundan 100 yıl öncedemi lazer vardı o zaman bayanların böle sorunları olmuyormuydu bunu anlamıyorum kendi paramı kazanmamı bekleyemem cünkü daha üniye başlamadım :S anlıcağınız bana bi yol göstericek ablalarımı arıyorum bende kapri etek giymek istiyorum alıyorum ama dolapda duruolar hep uzun pantalon hep kısa kollu tşört...
ayriyetten genital bölgemdede çok kararma var oda jiletle aldığım için mi ?
aynı aynı aynı sorun ben de de var=(( bacaklarım günde üç öğün tıraş olan goril adamların suratları gibi berbat halde. ben de çocukluktan beri jilet yapıyorum.ağda veya epilatörle aldığım zaman ise kırmızı sivilceye benzer şeyler çıkıyor ve 2 hafta falan geçmiyor=((( ağda yaptıktan sonra vazelin sürmeni öneririm bıyıklarıma ağda yapıp vazelin sürüyorum ve kızarıklık hemen geçiyor. bacaklarıma daha denemedim.
genital bölgene de sık sık ağda yap şu anda derisi hassas ve sürekli jiletle alınca kıl kökleri güçleniyor yolunması zorlaşıyor. bunun yüzünden yara oluyor. ancak zamanla geçer, ağda yaptıkça.
benim diz altım da dediğin gibi oluyordu ancak şu an katır derisi gibi oldu ağda epilatör vs. vız gelir hiç kızarıklık olmuyor.
ha bir de bundan 100 yıl önceki kadınların kıl köklerini taktığını hiç sanmıyorum. son zamanlarda tüm kadınlar kusursuz olmaya çalışıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?