Sevdicegim ile ben 5 aydir iliski yasiyorum esim cok yakisikli ama ben 95 kilo bir bayanim kollarim bacaklarim ve edep bolgemde killar mevcut sevdicegim bu killardan sikayetci surekli watsaptan cim bicme bakinesi fotolari gonderiyor gunah oldunu soyledikleri icin killarimi hic kesmedim sizce partnerimden ayrilmali miyim
Sevdicegim ile ben 5 aydir iliski yasiyorum esim cok yakisikli ama ben 95 kilo bir bayanim kollarim bacaklarim ve edep bolgemde killar mevcut sevdicegim bu killardan sikayetci surekli watsaptan cim bicme bakinesi fotolari gonderiyor gunah oldunu soyledikleri icin killarimi hic kesmedim sizce partnerimden ayrilmali miyim
nasil yani gunah?
biz aliyoruz gunaha mi giriyoruz kiz onlari temizlemek lazim..
tertemiz pak olmak varken o killar arasinda nasil rahat ediyorsun dini inanclarda boyle bisi var mi ya almamak gibi soklardayim suan
günah olur mu hiç tabii ki günah değil asıl temizlemezsen günahtır ama sevdiceğinin hareketide hoş değil kibar bir yolla uyarmalısın onu incitmeden incindiğini hissettir
Çim biçme makinesi yeterli olmuyor, Biçerdöver tavsiye ederim, eşinizde operatörlüğünü yapar, hem sevdiceğiniz hem siz mutlu olursunuz
Allah mutluluğunuzu daim etsin