• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıllar ve tüylerrr

milida

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2011
141
0
46
Diyarbakır
hayatımı mahfetti resmen kıl ve tüy problemlerim yüzümde boynumda göğüslerimin ucunda ve arsında çıkıyo nişanlıyım ve brum beni çok strese sokuyo ne yaparın evlenince diye nefret ediyorum kendimden resmen lazere gidiyorum göğüs ucu ve arası için ama boş biliyorum yardım edin ne olur.eveleneciğim insan banaunla ilgili tek incitici bişey söylerse ölürüm ne yapacağımı bilemiyorum derdimi kimselere anlatamıyorummm yardımmmm

Bildiğim kadarıyla lazerin faydası oluyor.. Ablam ve bir çok arkadaşım vucuddunun her tarafına yaptırdı ve artık çıkmıyor..
Sabret ve tedaviye devam et..

hayatımı mahfetti resmen kıl ve tüy problemlerim yüzümde boynumda göğüslerimin ucunda ve arsında çıkıyo nişanlıyım ve brum beni çok strese sokuyo ne yaparın evlenince diye nefret ediyorum kendimden resmen lazere gidiyorum göğüs ucu ve arası için ama boş biliyorum yardım edin ne olur.eveleneciğim insan banaunla ilgili tek incitici bişey söylerse ölürüm ne yapacağımı bilemiyorum derdimi kimselere anlatamıyorummm yardımmmm

bendede aynı sorun var.ben 3 senelik evliyim ve eşim 1 kez olsun bişey söylemedi.devamlı canını yakmana gerek yok olduğu gibi kalsın diyo:(((

tedavi oluyor musunuz peki?
müşteriler şikayetçi olmasın diye iyi bir güzellik merkezi tedavi olduğunuzu bilmeden epilasyon yapmaz .

iğneli epilasyon hakkında bi bilginiz varmı pekii?*

İğneli epilasyon ince,cılız,daha açık renkli tüylerde lazer epilasyona göre daha kesin sonuç veriyor.Bunu özellikle bir cildiye doktorunun muayenesinden ve uygulayacak estetisyenin de fikrini aldıktan sonra yaptırmalısınız.Eğer tüyleriniz kalın,sert ve siyahsa doktor da estetisyen de lazer epilasyonun yeterli olabileceğini söyler herhalde.Ama clız tüylere lazer etki etmiyor,çünkü atış sırasında görmüyor tüyleri

tedavi oluyor musunuz peki?
müşteriler şikayetçi olmasın diye iyi bir güzellik merkezi tedavi olduğunuzu bilmeden epilasyon yapmaz .

Bu konu da gerçekten önemli.Tüylenme problemi hormonal bir rahatsızlıktan kaynaklanıyorsa ne kadar epilasyon yaptırırsanız yaptırın kalıcı sonuç alamazsınız.

En önemlisi de lazere gidiyorum demişsiniz ama nerede yaptırdığınız ve hangi cihazla yaptırdığınız çok çok önemli.IPL denilen para tuzağından ve bu iş için ruhsatı olmayan güzellik salonlarından uzak durmalısınız

Bu konu da gerçekten önemli.Tüylenme problemi hormonal bir rahatsızlıktan kaynaklanıyorsa ne kadar epilasyon yaptırırsanız yaptırın kalıcı sonuç alamazsınız.

En önemlisi de lazere gidiyorum demişsiniz ama nerede yaptırdığınız ve hangi cihazla yaptırdığınız çok çok önemli.IPL denilen para tuzağından ve bu iş için ruhsatı olmayan güzellik salonlarından uzak durmalısınız

Ben bilgi sahibi değilim yöntemler hakkında... kkdan bir arkadaşım IPL yöntemi ile yüzüne epilasyon yaptırdığını söyledi.
Tüyleri fazla onunda makasla kısaltıyormuş. Dedim azalttım mı ? Dedi 4 seans oldu azalma mevcut.
Hala tüylerinden şikayetçi ... Benimde aklıma yatmadı bu yöntem.

Son düzenleme:
Ben bilgi sahibi değilim yöntemler hakkında... kkdan bir arkadaşım IPL yöntemi ile yüzüne epilasyon yaptırdığını söyledi.
Tüyleri fazla onunda makasla kısaltıyormuş. Dedim azalttım mı ? Dedi 4 seans oldu azalma mevcut.
Hala tüylerinden şikayetçi ... Benimde aklıma yatmadı bu yöntem.

IPLden sonra azalma olması mümkün değil bildiğim kadarıyla.sadece zaten çok zayıf karakterli olan tüyler çıkmamış olabilir,bunu da zaten jilet dışındaki bütün yöntemler sağlıyor...IPLde tüylere etki edecek birşey söz konusu değilmiş,sadece ışık gönderiyormuş.

"""Işık bazlı sistemler: (IPL, Mavi Işık, Fotoepilasyon vs.) Bunlar gerçek lazer epilasyon değillerdir, sadece yoğunlaştırılmış ışık sistemleridir. Bu yöntemler derindeki köklere ulaşıp kıl kökünü tahrip gücüne sahip olmadıklarından daha ziyade bir modern ağda yöntemi olarak kabul edilir ve geçici etki gösterirler. Uygulama sırasında cihaz cilde temas ettiğinden hijyen açısından sorun olabilir. Vücut kıllarından kalıcı olarak bu yöntemler ile kurtulamazsınız. """ şöyle bir açıklama mevcut lazer merkezlerinden birinin sitesinde...Nette her gün okuduğumuz şikayetler de bunu kanıtlıyor zaten:31:

arkadaşlar her türlü tetkikleri yaptırdım nuormal çıktı ve yaptırdığım yer hastane ortamı ve güvenilir bi yer lazerin yüzümdeki tüyleri görmeyeceğini söyledi doktor o yüzden iğnelimi yaptırsam diyorum ama korkuyorum ya iz leke falan kalırsa diye başkada çarem yok gibi göğüs arasına lazer yüzüme ve boynumada iğneli çarem gibi bu durum canımı çok sıkıyo valla ne yapacağımı bilmiyorum:(((

Back