• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıllar neden deri altında büyür???

athena

Goddess of Wisdom
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2013
6.523
24.153
548
Bilimsel ismini bilmiyorum kızlar belki kıl dönmesi belki batık deniliyor emin değilim ancak deli olacağım! Sürekli aynı sorunu yaşıyorum. Eskiden ağda kullanırdım daha sonra epilasyon aletine geçtim gene aynı gene aynı! Lanet kıllar derimin altında uzuyor ve bacaklarımı alırken uzun uzun ponze tası ile ponzelemek zorunda kalıyorum o da yetmiyor tırnağım ile çıkarmak durumunda kalıyorum bazılarını deri içinden. Bu da yaralanmalara kanamalara sebep oluyor. Deri altında büyüdüğü için kıl, uzarken kaşıntı da yapıyor kaşırken yaralar açılıyor ve zamanla leke bırakıyor o yaralar :(
Kuaför bir arkadaşım jilet ile almamı, kılın güçsüz olduğu için deriyi delip çıkamadığından bu sorunun kaynaklandığını söylemişti ama asla denemedim.
Lütfen okuyup geçmeyin.
Benimle aynı dertte olanlar var eminim.

Kıl güçsüz olduğu için delemiyor mu çok ilginç açıklama.. Pek mantıklı gelmedi bana. Kılları zayıflatmasak mı o zaman ki kafam karıştı şimdi.

Kıl güçsüz olduğu için delemiyor mu çok ilginç açıklama.. Pek mantıklı gelmedi bana. Kılları zayıflatmasak mı o zaman ki kafam karıştı şimdi.
Bana da garip geldi, hele ki jiletle almak
Ama bazen de mantıklı gelmiyor değil hani
Yabancı kadınlar sürekli jilet kullanıyorlar.

Bana da garip geldi, hele ki jiletle almak
Ama bazen de mantıklı gelmiyor değil hani
Yabancı kadınlar sürekli jilet kullanıyorlar.

Ben kolaya kaçıp jiletle aldığım zamanlarda da deri altından büyüyenler çok oluyor. Ki çıkamayacak kadar güçsüz olma ihtimalleri de yok :KK48:

Back