kıllanma durumunda şikayetçi olanlar buraya

canım bir "kıl" derdi seni hayattan soğutmaya yetiyorsa evlenme intihar edersin.

dalaga geçmen çok ayıp bir kıl derdi dediğin sodsyal yaşantıyı etkileyen bi durum tabi başına gelmeyen bilemez orası ayrı kimsenin başınada gelsin istemem beni ancak benim durumumdakiler anlayabilir

gittim canım ama herşey normal çıktı ne yapacağımı şaşırdım

hmm sen de bendensin yani :)) ben artık kabullendim ve hiç kafama takmıyorum.. Aileden gelen bişey bu hormonlarında hiç bişey yok dedi doktor. Ne anne tarafımda ne baba tarafımda hiç kimsede böyle bi sorun yok. hele Annemde tüyün t si yok.
şükrediyorum elim ayağım tutuyo.Allah böyle yaratmış beni napayım.
Başka dert vermesin Allah.

hmm sen de bendensin yani :)) ben artık kabullendim ve hiç kafama takmıyorum.. Aileden gelen bişey bu hormonlarında hiç bişey yok dedi doktor. Ne anne tarafımda ne baba tarafımda hiç kimsede böyle bi sorun yok. hele Annemde tüyün t si yok.
şükrediyorum elim ayağım tutuyo.Allah böyle yaratmış beni napayım.
Başka dert vermesin Allah.

ah canım sen kabul etmişsin ne güzel ben yapamıyorum işte bide nişanlıyım sanırım bu daha çok etkiliyo beni ya ne bilim pskolojim bozuldu artık rüyalarımda bile hep kıl tüy var şuna bi çare bulsalar artık yaaa valla delirce

her yerde canım :)))) yüzümde çok yok şükür. bi arkadaşım var o benden daha kötü,yüzünde çok fazla var.doktor doktor geziyo ben bıraktım artık doktor peşlerinde koşturmayı çoktan.lazer yaptıracaksın kurtulmak istiyosan dedi doktor.ona da başladım geri bıraktım.

İdiopatik kıllanma. Bende de var. Bacaklarım yara bere doldu artık. En son ne zaman elbise giydimi hatırlamıyorum :44: Lazer yaptıracak param da yok. Her yerim kıllı :84: Göğüslerim büyümedi hiç :84: Yaktınız beni hormonlar ve genetik :43:

her yerde canım :)))) yüzümde çok yok şükür. bi arkadaşım var o benden daha kötü,yüzünde çok fazla var.doktor doktor geziyo ben bıraktım artık doktor peşlerinde koşturmayı çoktan.lazer yaptıracaksın kurtulmak istiyosan dedi doktor.ona da başladım geri bıraktım.

özele yazamayorum canım evet tüylerimi aldım daha doğrusu almak zorunda kaldım

Back