Kızlar ben salon için biraz şık bir koltuk takımı ve yemek odası istiyordum. Bu koltukları ilk görüşte çok beğendik nişanlımla, hatta aldık diyebilirim. Rengi fotoğraftaki gibi değil, pudra pembesi gül kurusu arasız toz pembe (açık renkli yani, tamam beyaz değil ama yinede koyu renkte değil). kumaşıda leke tutmaz kadife (kadife olduğu için parlaklığı var tabiki) özellikle alt kısımlarıdaki sarı detayları çok hoşuma gitmişti. Daha önce hiç biryerde böyle bir takım görmedim. Başta çok beğendim ama günlük kullanıma pek rahat olmaz mı acaba? birde sadece yastıkları çıkıp yıkanabiliyor, oturma kısımları minderli değil birleşik olduğu için yıkama şansım yok. el koyma kısımlarıda deri olmadığı için ancak silebilirim. kumaş leke tutmaz denildi ama uzun vadede kullanımın verdiği bir kirlilik oluyor ya, hani 3 4 yıl kullanırız rengi hafif grimsi gibi olur, işte bundan çok korkuyorum. Birde koyu moru vardı, acaba mor mu yaptırsak dedim, onunda şerit kısımları altın sarısı değilde gümüş grisi şeklinde. Morda kirlenir ama en azından toz pembe kadar belli etmez :) Yorumlarınızı bekliyorum. Şunuda ekleyim, oturma odamız olucak ama misafir odası olarak kalıcak, günlük olarak salonda oturmayı düşünüyoruz.