- 11 Kasım 2014
- 643
- 703
- 103
- Konu Sahibi evlimutluvecocukLuu
-
Evet yazım hatası yapılmış,haberin orjinalliğini bozmamak adına düzeltmedim.Hmm hIristiyan demek.
O da eleştiriliyor haber sitesine girip bakabilirsiniz :)Aklımda yanlış kalmadıysa zaten bu sefer milletvekilleri arasında farklı kökenlerden insanlar yok mu? Bu neden utanç verici bir haber gibi verilmiş anlamadım.
Tekrar baktım akit haberiymiş ondan utan. verici gibi yansıtılmış
Buna gelene kadar arkamızda şu bu var demeye çekinmeyen parti eleştirilseymiş keşke.
Teşekkür ederim, akit gazetesini okumaya değer bulmuyorum, zaten ne çeşit habercikler yaptıklarını biliyorum.O da eleştiriliyor haber sitesine girip bakabilirsiniz :)
Rica ederim.Teşekkür ederim, akit gazetesini okumaya değer bulmuyorum, zaten ne çeşit habercikler yaptıklarını biliyorum.
Onun yerine yine yandaş olan Sabah gazetesini bile okuyabilirim de akit, ı-ıh. Onlara inanacak kadar kaybetmedim kendimi.
Diğer yazdıklarına katılıyorum ama şurada merak ettiğim bir şey var. AKP iktidarının ilk yıllarında Kemal Dervişten kalan ekonomi politiklarını uygulamıştı ve çok da başarılıydı. Ben mi yanlış hatırlıyorum, Aus?Ama asıl dikkatimi çeken hanımefendinin Kemal Derviş yolundan gittiği , işte bu yol yanlış yol olur
Diğer yazdıklarına katılıyorum ama şurada merak ettiğim bir şey var. AKP iktidarının ilk yıllarında Kemal Dervişten kalan ekonomi politiklarını uygulamıştı ve çok da başarılıydı. Ben mi yanlış hatırlıyorum, Aus?
Kemal Derviş benim de o gündemdeki kelimeyle karizmasından çok hoşlandığım bir siyasetçi değil. Kariyerli bir ekonomist olabilir ama siyaset başka mevzu.İmza atılmış ve devam zorunluluğu olan anlaşmalara kaldığı yerden devam edilmiştir .
Bunun dışında Akp nin ekonomiyi düzeltme ivmesinde Kemal Derviş kurtuluş reçetelerinin katkısı olabilir fakat asıl etken olduğunu düşünmüyorum .
Elbette devam eden ve hatrı sayılır para politikaları vardı Dervişin ama beklenen süpermen o değildi bence .
Zaten kimse de olamazdı ayrıca .
Ama benim konuda adı geçen hanımefendinin Kemal Derviş yolunda olmasının yanlışlığını , ekonomik politikalar anlamında da yazmadım zaten . Tamamen kişisel bir aura olayı bu . Tarzı benziyor ise diyeydi yorumum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?