- 4 Temmuz 2014
- 3.508
- 3.432
-
- Konu Sahibi archangelus
Türkiyede para varsa neden bu hükümet senede 60 tl zam verdi emekliye emekli bu ülkenin düşmanımıAdil bütçede bol bereket vardır.
ağzımda yiyacek vardı fışkırdı kusura bakma okuyunca
Hükümetin iktidarı sürdürebilme yöntemlerinden biri de emekliyi ekmeğinden başka bir şey düşünemez hale getirmek.Türkiyede para varsa neden bu hükümet senede 60 tl zam verdi emekliye emekli bu ülkenin düşmanımı
çok haklısın..akıl bırakmadılarHükümetin iktidarı sürdürebilme yöntemlerinden biri de emekliyi ekmeğinden başka bir şey düşünemez hale getirmek.
o artışlar bir taraflarınıza girsin olurmu adam gibi artışlar yapınn..yüzde 75 buçuk tutuyorum sizi sinirlerimi zıplatmayın benimm..
kız bak 60 tl zam yaptı dalga geçiyorlar halkla yeminle fatura ödenmez bu paraylao artışlar bir taraflarınıza girsin olurmu adam gibi artışlar yapınn..yüzde 75 buçuk tutuyorum sizi sinirlerimi zıplatmayın benimm..
vergiler çok fazla elektrik kaçaklarının bedellerini bize yüklemeleri çok yanlışş.. özel uçaklar filan bunların fazlası gereksizz.. milletvekillerin maaşlarına yapılan zamlarr ..çok çok fazla.kız bak 60 tl zam yaptı dalga geçiyorlar halkla yeminle fatura ödenmez bu parayla
Türkiyede para varsa neden bu hükümet senede 60 tl zam verdi emekliye emekli bu ülkenin düşmanımı
kendileride mütevazi olsaydı fikrim farklı olabilirdi..peygamber ümmeti bunu yapmaz..çvergiler çok fazla elektrik kaçaklarının bedellerini bize yüklemeleri çok yanlışş.. özel uçaklar filan bunların fazlası gereksizz.. milletvekillerin maaşlarına yapılan zamlarr ..çok çok fazla.
onun 30..40 vergidir..inan gına geldi abla,çevremdeki herkes aynı..Bugün elektrik faturası geldi tam 90 lira..
o artışlar bir taraflarınıza girsin olurmu adam gibi artışlar yapınn..yüzde 75 buçuk tutuyorum sizi sinirlerimi zıplatmayın benimm..