ben oy için yapıldığını sanmam..bilmiyorlarmı destek görmeyeceklerini chpliler..Kılıçdaroğlu gitmeyecek anlaşıldı.
Ama yapmaya çalıştığı şey hoş değil mi? Bugüne kadar kimse eşcinselleri görmedi, duymadı.
Birleştirici olmak bence de güzel. Yine de benden Kılıçdaroğluna oy çıkar mı hiç sanmıyorum.
oy için yapsaylardı ülkeyi ayrıştırırlardı,kapalı ,açık..kürt..türk..alevi sünni..sonra gelsin oylar dolsun ceplerEşcinselleri siyasete katması hoş bir hamle,ama bunu chpde tutunabilmek için yapması hoş değil..
sizin fikrinizi bilmem ama kılıçdaroğlunun son çırpınışları bunlar..oy için yapsaylardı ülkeyi ayrıştırırlardı,kapalı ,açık..kürt..türk..alevi sünni..sonra gelsin oylar dolsun cepler
kılıçlar oğlunu zayıf görüyorum liderlikte ama asla iğrenilecek biri değil..sade bir yaşamı olan halktan biri..lüx bir hayat yaşamıyor..hırsları çok olsa bugün cebi dolu ve koltukta oturuyor olurduNeyden igrendiniz anlamadım valla.
değişse daha iyi tabiiki yenilenmek şart ..halkın isteği bu yönde..fakat Türkiye eşcinsel olayına sıcak bakmazki..sizin fikrinizi bilmem ama kılıçdaroğlunun son çırpınışları bunlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?