• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kılıçdaroğlu'na soruşturma şoku

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na CHP Olağan Kurultayı’ndaki sözleri üzerine soruşturma başlattı.
Sitene Ekle
kilicdaroglu-na-sorusturma-6519616.Jpeg

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na Ankara Arena Spor Salonu’nda yapılan CHP 35. Olağan Kurultayı’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik sözleri üzerine soruşturma başlattı.

Kılıçdaroğlu kurultaydaki o konuşmasında cumhurbaşkanı Erdoğan için ne demişti?

"Bu diktatör bozuntusu diyor ki 'Devletin ekmeğini yiyip devlete düşmanlık edenler' lafa bakın. Ben de ona sormak istiyorum. Devletin ekmeğini yiyip aile boyu devletin bütün imkanlarından yararlananlar devleti soyarken acaba neyi düşünüyorlardı? Oturduğun yer devleti soyma makamı değildir. Bu kara leke senin alnındadır ve hiç silinmeyecektir. Bunu böyle bil. Ne diyordu bu? Benim servetim sadece bu yüzükten ibarettir, diyordu. Bırakın yüzükleri. Dünyanın en zengin liderlerinden birisin. Nereden buldun bu parayı, nasıl götürdün bu malı? Bunun hesabını sormak zorundayız"

http://www.milliyet.com.tr/kilicdaroglu-na-sorusturma/siyaset/detay/2180505/default.htm

hesap sorarsında üslup çok çirkin. uçağını düşürdümüz rusya bile bu kadar fütursuzca açıklama yapmadı. kılıçdaroğlu erdoğana hakaret edip kin kusarak hayalini kurduğun %52 nin ancak yarısını alabiliyorsun. bilmem farkında mısın?

Hakaret etmek siyaset etmek değildir.. Bütün siyasetçilerimiz için geçerli..

olmadı olmadı olmadı...
ssizlerde böyle çocuk gibi kavga ederseniz ooo yanmış ülkem yanmış..

Üslup cidden rahatsız edici. Bizim meclis kadar seviyesiz meclis, seviyesiz laflar yoktur sanıyorum.

Çocuk gibi o ona laf atar o ona. Bunu 10 yaşındaki çocuk yapsa kızarız.

Birinin bunlarısöylemesi lazımdı. Ha uslup kötü o ayrı mesele, ama söylenenler doğru.

Üslup cidden rahatsız edici. Bizim meclis kadar seviyesiz meclis, seviyesiz laflar yoktur sanıyorum.

Çocuk gibi o ona laf atar o ona. Bunu 10 yaşındaki çocuk yapsa kızarız.
Üslubu, lafları bir kenara bırakalım. Biz bu insanların kaç kere bol yumruklu kavgalarına şahit olduk.

Gerçi kizamiyorum. Meclisin içi ülkenin özeti sonuçta.

anlamadımki niye seçildi bu adamcağız tekrardan.. gördüm tvde çocuklar gibi ne sevindirik olmuştu .. ee kızamıyorum bu kafayla chp hep muhalefette kalacak gibi. sonrada bik,bik niye iktidar olamıyoruz diyee..niye seçtiniz beyaa adamıı..

Valla bu ülkenin Cumhurbaşkanına bu lafları edebiliyorsun ya sen ona şükret.
Hani Padişahlık devri geliyordu?
Eskisinden daha fena giydiriyorlar Başbakana da Cumhurbaşkanına da.

Valla bir ülkenin Cumhurbaşkanına bu lafları edebiliyorsun ya sen ona şükret.
Hani Padişahlık devri geliyordu?
Eskisinden daha fena giydiriyorlar Başbakana da Cumhurbaşkanına da.
bide iktidara gelirsem siyasi ahlak yasasını çıkartıcam diyordu. bu ahlakla nasıl bir yasa vaadettiğini de anlamış olduk

Erdoğanın üslubunu bilmeyenler konusuyor sanırım.

Doğru söylüyor. Üsluba değil söylenenlere bakmak lazim

Hırsız mi? Hırsız
Soyguncu mu? Soyguncu.
Din tüccarı mi? Evet

Bu dünya fani bir de diğer taraf var.
İnsanlar cahil olabilir ama Allah görüyor
O ayakkabı kutusuyla aldıklarını kazanlarla soracaktır.

Adaletimiz kör topal da olsa işleyecektir elbet.

Cem uzan'a hapis şoku gibi olmuş bu haber.:KK48:

Ne var yahu üslupta, söylediği şeyler de yalan sayılmaz. Siyasette bahtsız bedevi muhabbeti açanları, ne özelli genel geneeeel diye bağırıp seviyeyi dibe çekenleri de biliyoruz.
Ona rağmen bile üslupta bişey yok.

Hepsinden de öte bunlar zaten gıluşdarın her dakika söyleyip durduğu şeyler. Şimdi niye bu kadar tepki verdiltilmiş anlayamadım.

kılıçtaroğlu ne demişti bilmiyorum okumadım da, erdoğanda çok hoş konuşmalar yapmıyor rastladığımda, yani bence karşılıklı bir durum söz konusu

bu arada başsavcılık soruşturmayı şikayet olmadan açmış tv de söylediğine göre...

Erdoğanın üslubunu bilmeyenler konusuyor sanırım.

Doğru söylüyor. Üsluba değil söylenenlere bakmak lazim

Hırsız mi? Hırsız
Soyguncu mu? Soyguncu.
Din tüccarı mi? Evet

Bu dünya fani bir de diğer taraf var.
İnsanlar cahil olabilir ama Allah görüyor
O ayakkabı kutusuyla aldıklarını kazanlarla soracaktır.

Adaletimiz kör topal da olsa işleyecektir elbet.
Ben kötü üslubun söylenenleri de gölgelediğini, değersizleştirdiğini düşünüyorum. Söylediklerinde haklı olabilir buna yorumum yok ama daha düzgün bir şekilde ifade etse tartışmaya konuşmaya daha da açık olmaz mıydı mesele? Böyle laf ebeliği yapmaktan başka iş görmüyorlar.

Söylediklerim Erdoğan ve tüm siyasi partiler için de geçerli. Kafa göz yarmalar, haa nasıl da laf attım diye tatmin olmalar,açık açık hakaretler tartışma ve uzlaşma ortamını yok eder nitelikte. Olmaması gerek.

Ben kötü üslubun söylenenleri de gölgelediğini, değersizleştirdiğini düşünüyorum. Söylediklerinde haklı olabilir buna yorumum yok ama daha düzgün bir şekilde ifade etse tartışmaya konuşmaya daha da açık olmaz mıydı mesele? Böyle laf ebeliği yapmaktan başka iş görmüyorlar.

Söylediklerim Erdoğan ve tüm siyasi partiler için de geçerli. Kafa göz yarmalar, haa nasıl da laf attım diye tatmin olmalar,açık açık hakaretler tartışma ve uzlaşma ortamını yok eder nitelikte. Olmaması gerek.

Açıkçası benim düşüncem de, siyasetin ilkokul düzeyine kadar indirilip, degersizlestigi, insanların takim tutar gibi parti tuttuğu, hatta sapkın sapkın söylemlerin ortaya çıktığı günümüz siyasetinde Kılıçdaroğlu'nun bu söylemlerine çokta takılmıyorum.

Gündem haberlerinde her gün yeni bir saçmalık.
Kadınlara, hamilelere, akademisyenlere, ogrencilere, doktorlara, mühendislere ve öğretmenlere bir dünya hakaret eden, saygısını takınmayan siyasetçi kişilikler varken ve en önemlisi SOKAK AĞZI ile konuşan bir cumhurbaşkanı varken neden bu üsluba takıldık?

Söylediklerinin doğru olması söylemini bastırmalı.
Haklı, haklı olduğu için konuşacak başka bir şey bulamayan milletimiz buna takıyor.

Alışılmadık bir durum ve ya ülkemiz için absürt bir üslup değil.

Kurultayin arka yuzunu dinledim Muharrem inceden buyuk oyunlar var Akp b..... atanlar keske kendileri duzgun olsalardi komik duruma dusuyorlar yazikkk
Olan CHP ye oldu partiyi ayak alti ettiler

Back