- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
- Konu Sahibi kararsiz_2013
-
Yav velev ki alevi velev ki zaza? Sanane abicim bundan. Devlet sunnilikle, turklukle mi yonetiliyor?
Hayir birde kiliçdaroglu ondan izinmi alacak alevi ise, alevi oldugunu beyan etmeyi? Ne demek "korkma"?
Sonrada samimiyetsiz bir sekilde 77 milyon ile beraber,... Hani yüzde eli yi zor tutuyordun? Hani aleviler dinsiz teroristti?
Bunlari söyleyen adam daha önce tweet atmisti "ya bu alevilik ne dir? Sadeci Hz Ali'yi sevmekse, bende aleviyim".
Gerçekten bu laflara çok sinirlendim, ve isin kötüsü bu laflar için akp taraftari da "ne olmus iste, positiv mesaj veriyor" derler!
Celiskileri saymakla bitmez ki canim
Ayrica benim icin dili dini irki muhim degil yeter ki bu ulke somurulmesin artik yeter ki baris icinde huzur icinde yasasin ozgurluk hakim olsun uzerimizde. Isterse saman olsun yani dini kendine
Ya sende miss america katilimcilari gibi konustun "world peace" felan
Bu adamdan dolayi bide gerçekten standartlarimiz alçaldi. Millet Ekmeleddin için "aah bak, efendi bir adam" diyor ki öyle birsey yok ki. Normal o makama girmeye çalisan adamin öyle olmasi lazim zaten. Yani standart o olmasi lazim. Millet artik o kadar alismis ki yalanlara, hakaretlere,.. Yani bunu yapmayan politikacilari anormal buluyorlar neredeyse.
Sahsen baska care goremiyorum artik ben de napayim yeter ki baris olsun moduna girdim sahsen gezide jop yemis biri olarakama miss america olmaz benden
Saka bir yana da bu millet su an solcu birini gormek istemiyor yani cogunluk cunku cehape zihniyeti terorist diye surekli dikte edildi kafalarina.
Zaten "solcu" diye birsey kalmadiki bu ülkede. Ben hiç bir politikaciyi sevmem zaten, hepsi benim gözümde ilk önce kendini düsünürler fakat onlari "dogru yolda" tutmalari gereken insanlar halktir. Halk herseye kafa sallarsa, "evet pasam" derse, tabiki olacak sey bu'dur.
Yani bu adam bu laflari söyleyebiliyorsa, bu halkin birsey demiyecegini bildigi için. Deseler bile artik halk'in gücü kalmadi, askerin gücü kalmadi, savcinin, polisin gücü kalmadi, medyanin gücü kalmadi,.. yani anlatabildimi. Eger bütün güç bir adam gidiyorsa tabiki böyle seyler olur.
Yinede bu adami tutanlari anlayamiyorum, anlamak istemiyorum ve artik saygi duyamamda.
Zaten "solcu" diye birsey kalmadiki bu ülkede. Ben hiç bir politikaciyi sevmem zaten, hepsi benim gözümde ilk önce kendini düsünürler fakat onlari "dogru yolda" tutmalari gereken insanlar halktir. Halk herseye kafa sallarsa, "evet pasam" derse, tabiki olacak sey bu'dur.
Yani bu adam bu laflari söyleyebiliyorsa, bu halkin birsey demiyecegini bildigi için. Deseler bile artik halk'in gücü kalmadi, askerin gücü kalmadi, savcinin, polisin gücü kalmadi, medyanin gücü kalmadi,.. yani anlatabildimi. Eger bütün güç bir adam gidiyorsa tabiki böyle seyler olur.
Yinede bu adami tutanlari anlayamiyorum, anlamak istemiyorum ve artik saygi duyamamda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?