Kiliçdaroglu'na "Sen alevisin", Demirtasa "Sen zazasin"

kararsiz_2013

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2013
5.192
9.260
198
AKP’nin Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Erdoğan, İzmir’deki konuşmasında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na ve HDP Cumhurbaşkanı adayı Selahaddin Demirtaş’a mezhepleri ve kökenleri üzerinden yüklendi.

Kılıçdaroğlu’na “Sen Alevi olabilirsin” diyen Erdoğan, Demirtaş’a ise isim vermeden “Sen olsan olsan, kendisi Zaza ama benim Kürt kardeşlerimi aldatıyor.” diyerek yüklendi.

İşte Erdoğan’ın o sözleri:

“SEN ALEVİ OLABİLİRSİN”

"Alevisiyle, Sünnisiyle 77 milyon bir olacağız. Hep birlikte Türkiye olacağız.

Kılıçdaroğlu sen Alevi olabilirsin. Ben buna saygı duyarım. Bunu açık açık söyleyebilirsin. Ben de Sünniyim. Ben de bunu açık açık söylüyorum. Milleti aldatmaya gerek yok.

“ZAZA AMA BENİM KÜRT KARDEŞLERİMİ ALDATIYOR”

Bir aday çıkmış, adını vermeyeceğim, “tek millet olmaz” diyor. Eyy efendi, bu ülkede cumhurbaşkanı adayı olacaksan tek millet anlayışını kabul edeceksin. Sen daha çırak bile olamadın.

Sen olsan olsan, kendisi Zaza ama benim Kürt kardeşlerimi aldatıyor.

Bunların derdi dağ. Şehir değil. Tehditle silahla milletten oy isteyecekler.

Kadınları da istismar ediyorlar. Maden kadın haklarına bu kadar düşkündünüz. Evlatları dağa kaçırılan o anaları neden ağlattınız."

Kaynak: http://www.odatv.com/n.php?n=kilicdaroglu-sen-alevisin-demirtasa-sen-zazasin-0208141200

Olayin videosu:

http://www.59saniye.com/erdogandan-kurt-alevi-zaza-aciklamalari/

''Bir cumhubaşkanı adayının tarafsızlığı''konulu temamız :ssz:

Son düzenleme:
Yav velev ki alevi velev ki zaza? Sanane abicim bundan. Devlet sunnilikle, turklukle mi yonetiliyor?

aaa bunlar ateist dememiş hayret:27::27:

77 milyonun cumhurbaşkanı olcak yalnız yanlış olmasın:27::27:

Yav velev ki alevi velev ki zaza? Sanane abicim bundan. Devlet sunnilikle, turklukle mi yonetiliyor?

Hayir birde kiliçdaroglu ondan izinmi alacak alevi ise, alevi oldugunu beyan etmeyi? Ne demek "korkma"?

Sonrada samimiyetsiz bir sekilde 77 milyon ile beraber,... Hani yüzde eli yi zor tutuyordun? Hani aleviler dinsiz teroristti?

Bunlari söyleyen adam daha önce tweet atmisti "ya bu alevilik ne dir? Sadeci Hz Ali'yi sevmekse, bende aleviyim".

Gerçekten bu laflara çok sinirlendim, ve isin kötüsü bu laflar için akp taraftari da "ne olmus iste, positiv mesaj veriyor" derler! :47:

Hayir birde kiliçdaroglu ondan izinmi alacak alevi ise, alevi oldugunu beyan etmeyi? Ne demek "korkma"?

Sonrada samimiyetsiz bir sekilde 77 milyon ile beraber,... Hani yüzde eli yi zor tutuyordun? Hani aleviler dinsiz teroristti?

Bunlari söyleyen adam daha önce tweet atmisti "ya bu alevilik ne dir? Sadeci Hz Ali'yi sevmekse, bende aleviyim".

Gerçekten bu laflara çok sinirlendim, ve isin kötüsü bu laflar için akp taraftari da "ne olmus iste, positiv mesaj veriyor" derler! :47:

Celiskileri saymakla bitmez ki canim

Ayrica benim icin dili dini irki muhim degil yeter ki bu ulke somurulmesin artik yeter ki baris icinde huzur icinde yasasin ozgurluk hakim olsun uzerimizde. Isterse saman olsun yani dini kendine :D

Celiskileri saymakla bitmez ki canim

Ayrica benim icin dili dini irki muhim degil yeter ki bu ulke somurulmesin artik yeter ki baris icinde huzur icinde yasasin ozgurluk hakim olsun uzerimizde. Isterse saman olsun yani dini kendine :D

Ya sende miss america katilimcilari gibi konustun "world peace" felan :1:

Bu adamdan dolayi bide gerçekten standartlarimiz alçaldi. Millet Ekmeleddin için "aah bak, efendi bir adam" diyor ki öyle birsey yok ki. Normal o makama girmeye çalisan adamin öyle olmasi lazim zaten. Yani standart o olmasi lazim. Millet artik o kadar alismis ki yalanlara, hakaretlere,.. Yani bunu yapmayan politikacilari anormal buluyorlar neredeyse.

Ya sende miss america katilimcilari gibi konustun "world peace" felan :1:

Bu adamdan dolayi bide gerçekten standartlarimiz alçaldi. Millet Ekmeleddin için "aah bak, efendi bir adam" diyor ki öyle birsey yok ki. Normal o makama girmeye çalisan adamin öyle olmasi lazim zaten. Yani standart o olmasi lazim. Millet artik o kadar alismis ki yalanlara, hakaretlere,.. Yani bunu yapmayan politikacilari anormal buluyorlar neredeyse.

Sahsen baska care goremiyorum artik ben de napayim yeter ki baris olsun moduna girdim sahsen gezide jop yemis biri olarak :1: ama miss america olmaz benden :37:

Saka bir yana da bu millet su an solcu birini gormek istemiyor yani cogunluk cunku cehape zihniyeti terorist diye surekli dikte edildi kafalarina.

Sahsen baska care goremiyorum artik ben de napayim yeter ki baris olsun moduna girdim sahsen gezide jop yemis biri olarak :1: ama miss america olmaz benden :37:

Saka bir yana da bu millet su an solcu birini gormek istemiyor yani cogunluk cunku cehape zihniyeti terorist diye surekli dikte edildi kafalarina.

Zaten "solcu" diye birsey kalmadiki bu ülkede. Ben hiç bir politikaciyi sevmem zaten, hepsi benim gözümde ilk önce kendini düsünürler fakat onlari "dogru yolda" tutmalari gereken insanlar halktir. Halk herseye kafa sallarsa, "evet pasam" derse, tabiki olacak sey bu'dur.

Yani bu adam bu laflari söyleyebiliyorsa, bu halkin birsey demiyecegini bildigi için. Deseler bile artik halk'in gücü kalmadi, askerin gücü kalmadi, savcinin, polisin gücü kalmadi, medyanin gücü kalmadi,.. yani anlatabildimi. Eger bütün güç bir adam gidiyorsa tabiki böyle seyler olur.

Yinede bu adami tutanlari anlayamiyorum, anlamak istemiyorum ve artik saygi duyamamda.

İnsanların mezhebine,ırkına taktı kafayı adam :51:
Din ve vicdan özgürlüğü diye bir şey var.İster açıklar ister açıklamaz.
Aleviyse sanane Zazaysa sanane :ssz:

milletin gözünün içine baka baka yalan söylüyor,kimse de bu adam ne diyor demiyor.anlaşıldı bu ülkede dürüstlük işe yaramıyor.çalan çırpan hakaret edip tokatlayanlar geçerli.:ssz:

Gercekten cumhurun baskani olmakla parti baskanligindan cikamamak, ayni politikayi gutmek...
Vay bizim halimize:ssz:

Zaten "solcu" diye birsey kalmadiki bu ülkede. Ben hiç bir politikaciyi sevmem zaten, hepsi benim gözümde ilk önce kendini düsünürler fakat onlari "dogru yolda" tutmalari gereken insanlar halktir. Halk herseye kafa sallarsa, "evet pasam" derse, tabiki olacak sey bu'dur.

Yani bu adam bu laflari söyleyebiliyorsa, bu halkin birsey demiyecegini bildigi için. Deseler bile artik halk'in gücü kalmadi, askerin gücü kalmadi, savcinin, polisin gücü kalmadi, medyanin gücü kalmadi,.. yani anlatabildimi. Eger bütün güç bir adam gidiyorsa tabiki böyle seyler olur.

Yinede bu adami tutanlari anlayamiyorum, anlamak istemiyorum ve artik saygi duyamamda.

Tükiye'de sağcı da var solcu da var. Hatta sola kayışlar daha fazla. Ama Türk Milleti Ergonekoncu, Malagirtci, Dumlupınarcı diye ithamlarla yargılanmaktan çekiniyor.

Saygı duymayabilirsin, haksızlık varsa saygı duymayacaksın da haksızlık yapanlara. Zaten en çok saygıdan bahsedenlere baktığında saygısız olan insanları göreceksin

Başbakanlık talimatı' skandalı!

Başbakan Erdoğan'ın İzmit'ten Maltepe'ye deniz otobüsü ile gitme ihtimali yolcuları mağdur etti. Karamürsel'den İzmit'e gitmek üzere biletli yolcuları almak üzere iskeleye yanaşan deniz otobüsü, 'Başbakanlık talimatı geldi" denilerek yolcularını almadan İzmit'e döndü.

AK Parti'nin cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün İzmit'te gerçekleştirdiği mitingin ardından, Maltepe'de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne ait deniz otobüsü ile gitme ihtimali üzerine önlem alınması yolcuları mağdur etti.

Karamürsel'den İzmit'e gitmek üzere biletli yolcuları almak üzere iskeleye yanaşan deniz otobüsü, 'Başbakanlık talimatı geldi" denilerek yolcularını almadan İzmit'e döndü.

Karamürsel İlçesi'nde 100'ün üzerinde yolcu, Büyükşehir Belediyesi'ne ait deniz otobüsüyle İzmit'e gitmek üzere, kartlarını turnikelerden okutup paralarını ödedikten sonra iskelede yolcu bekleme salonuna alındı. Saat 16.00 sıralarında deniz otobüsüne binmeye hazırlanan yolcular hayal kırıklığına uğradı. Görevliler "Başbakanlık talimatı geldi. İzmit'e boş gidecek" derken, deniz otobüsünün halatları çözüldü ve boş olarak İzmit'e hareket etti.

Deniz otobüsü, İzmit İskelesi'ne iki polis botunun eskortluğunda yanaştı. İlk anda kimse bir açıklama yapmazken, daha sonra Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın deniz otobüsü ile İstanbul Maltepe'ye gitme ihtimali üzerine önlem olarak böyle bir karar alındığı anlaşıldı. Erdoğan, İstanbul'a giderken deniz otobüsünü kullanmadı ama Karamürsel İskelesi'nde mağdur olan yolcular iskeleden yola yürüyerek minibüs ve otobüslere binip İzmit'e gitmek zorunda kaldı.

Buradan bile benim cumhurbaskanim yada basbakanim degil, belli oluyor kimse ivir zivir yapmasin. Tiriviriya ihtiyacimiz yok. Hersey ortada iste.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tutanların derdi örtü..başka bir şey değil..zamanında hangi parti örtülü kurumlara girebileceksiniz dese o kazanırdı..

Back