Su meczupu cagirmis ya rezalet. Ustadi bu adam olanlarin hali de icler acısı. Kepazelikten baska bir şey degil
Aferin evladim 5 pekiyi"bana dostunu söyle sana kim olduğunu söyleyeyim", doğru mu öğretmenim
Cumhurbaşkanı'nın sağında, Sağdan 2. Açık renk takım elbise kırmızı kravatlı.kendisi bu sofrada mı acaba şuan fesi olmayınca tanıyamadım
belki eski bir fotodur
Cumhurbaşkanı'nın sağında, Sağdan 2. Açık renk takım elbise kırmızı kravatlı.
Özel açıklama getirmiş ya canım gayet güzel bir açıklama.o adamın başka bir vasfı da olamaz zaten.konuya yorumun neMune , Atatürk konusunda duyarlı vefalı bir vatandaş olduğunu biliyoruz, merak ettim bu adamın o sofrada oturmasına yorumunu, benim hala aklım almıyorda...
O masada oturması Cumhurbaşkanı'nın daveti üzerinedir ammaaaa bu şahısla ilgili şahsi fikrim derseniz kendisini tarihçi olarak görmüyorum, Mehmet Akif Ersoy'a bile laf küfreden, Fes'i Osmanlı İmparatorluğunun milli kıyafetiymiş gibi lanse edip, bu aksesuarın İmparatorluğun son dönemlerinde yapılan kıyafet inkılabının bir parçası olduğunu, İmparatorluğun Fes öncesi Dönemi'ni yok sayarmış gibi sadece fes takmasını Padişah denildiğinde Osman Gazi, Orhan Gazi gibi imparatorluğu kuran büyük zatları pas geçip birkaç Padişah'ı Öne çıkaran tarihçi olmaz çünkü.konuya yorumun neMune , Atatürk konusunda duyarlı vefalı bir vatandaş olduğunu biliyoruz, merak ettim bu adamın o sofrada oturmasına yorumunu, benim hala aklım almıyorda...
tarihçiler tüm gerçekleri ortaya koymalıdır, işine gelenleri gizleyip gelmeyenleri kendi istediği gibi yorumlamak benim tarihçi ve tarihten anladıklarımla bağdaşmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?