• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kılıçdaroğlu’na benzemeyen heykel

cimcimegfb

Nami deger #cimcimegfb
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
18.040
40.747
798
Kılıçdaroğlu’na benzemeyen heykel
Kılıçdaroğlu'na camdan yapılmış heykeli hediye edildi. Kendisine benzemiyor olması ise dikkat çekti.
l_7345.jpg

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi Başkanı Kazım Kurt, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na camdan yapılmış heykelini hediye etti. Söz konusu heykelin Kılıçdaroğlu'na benzemiyor olması ise dikkati çekti.

SÜRPRİZ HEDİYE
Sıhhiye Meydanında gerçekleşen buluşmada CHP lideri Kılıçdaroğlu, Eskişehirlilere seslendi. Kılıçdaroğlu'nun konuşmasının ardından Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt bir sürpriz yaptı.

k_6637.jpg

19-25 Ekim tarihlerinde gerçekleşen 3'üncü Uluslararası Odunpazarı Cam Festivali kapsamında Eskişehir'e gelen Amerikalı sanatçı Dainel White CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun camdan heykelini yaptı.

Kılıçdaroğlu'nun camdan yapılan heykelini Başkan Kurt, CHP lideri Kılıçdaroğlu'na takdim etti.

http://m.ensonhaber.com/haber.php?id=383782

Allah aşkına neresi benziyor adama ya :KK64: ayıp etmişsiniz genel baskaniniza kazım bey .

Bu heykel çizgifilm karakteri gibi olmuş. :D

sabah ,sabah güldüm yaaa.. camdanmış at onu yere kır kılıçdaroğlu neka boş hediyelerr..:63::63:

Çok büyük haber niteliği taşıyor gözümde! Yapacak haber bulamamışlar gibi geldi :KK31:

Evet doğrusu hiç benzemiyor. Önemli ded değil zaten. Önemli olan düşünmek. Yalnız Eskişehir büyükşehir belediye başkanını çok takdir ediyor ve seviyorum. Bir parti kursa gözümü kırpmadan veririm oyumu ona

Back